Ojas Victory er i utvikling til en herlig katt. Det skulle da bare mangle, med den stamtavla! Victory er slik en fantastisk deilig ung hannkatt, som kan drive det langt. Med gode gener, samt et deilig gemytt, og et aldeles herlig uttrykk, ligger denne karen ut til å kunne gjøre det godt.

 

En god utvikling.

Victory27:82019Selv om fødselen var noe traumatisk, må man kunne si at han har utviklet seg godt. Foruten mamma Nubi, har han hatt følge med sin søster Jazz. Dette har i praksis vist seg som et veldig godt samarbeide. Søster Jazz ivaretar den unge med sprett og spell, mens mamma Nubi sørger for den trygge og gode forankringen. Allikevel sørger søster Jazz for å få seg en liten dråpe av mamma Nubis melkefor.

 

Victory utvikler seg hele tiden.

Victory 2019Victory utvikler seg hele tiden. Han er i ferd med å vokse seg til en aldeles vidunderlig katt.. Med sin vakre champagnefargede underpels og sine vakre, våkne øyne, er han i ferd med å oppdage verden rundt seg. Samtidig er verden i ferd med å oppdage han. Victory er enn så lenge til salgs, men det spørs hvor lenge det vil vare?

 

 

 

 

Victory er bærer av det meste.

Jazz og Victory

Ojas Victory er en bærer av det beste, både blått og viltfarget i abyssiner verdenen. Det betyr at hans avkom kan bli både viltfarget og blå. Ojas Victory har en fantastisk stamtavle og vil ganske så sikkert kunne sette spor av seg i katteverdenen. Det beror på kjøper. De fleste kattunger blir solgt til kos. Noen går allikevel videre til avl.

 

Oppfyllelsen av drømmen.

Snapchat-1034361273 2

Man kan neste ikke få en mer kosete katt en én hannkatt. Ojas Victory er i så måte et godt eksempel. Han er et vakkert og herlig eksemplar av abyssiner. For den som måtte ønske seg en katt, må han kunne være rene oppfyllelsen av drømmen.