NO*Ojas HarmonyNO*Ojas Harmony venter kull. Det er i samarbeide med Oliver (aka SE*Catclaws Master-Piece). Det vil ikke være mulig, i utgangspunktet, å si antallet unger, men trolig vil det kunne dreie seg om to til fire i dette svangerskapet.

 

Ei vakker viltfarget hunn katt.

Ojas Harmony som kattunge
Ojas Harmony som kattunge

Ojas Harmony er ei vakker viltfarget hunn katt, langbent og med en vakker penselformet hale. Ojas Harmony har tatt tittel Champion i utstillings sammenheng, og er datter av Nubi (aka NO*Nalea’s Alessa), som er Grand International Champion. Faren er SE*Skimmerdals Elvis.

Hva denne kombinasjonen, Harmony og Oliver, vil kunne gi av fremtidige avkom gjenstår å se. Vi er i alle fall veldig spente. Spenningen er jo faktisk noe som oppstår ved alle nedkomster. Man vet jo aldri resultatet, før det faktisk skjer.

 

Kombinasjonen kan gi flere farger.

Oliver juni2018
Oliver 2018.

Oliver (aka SE*Catclaws Master-Piece) er også en viltfarget abyssiner, i likhet med sin partner Harmony. Allikevel, både Oliver og Harmony bærer dilusjon, noe som tilsier at avkommet kan bli både vilt og blått. Resultatet må vi bare avvente. Fødselen er beregnet til pluss/minus 24 april 2019.

Les også:S*Catclaw’s Masterpiece.

 

Harmonys tredje kull.

Harmony som ungkatt. 2016
Harmony som ung katt

Dette vil kunne bli Harmonys tredje kull. Hennes tidligere kull må kunne sies å vært svært så vellykkede. Vi håper at det også det vil kunne være tilfellet denne gangen. Harmony har jo tidligere vist seg som en pliktoppfyllende mamma; kjærlig, ivaretagende og veiledende. I tillegg har hun tidligere også født lett og trives godt med å være mamma.

 

Harmony er katten som knytter tette bånd.

P1010454
NO*Ojas Harmony og S*Tarjei’s Prince Emporio (aka Gustav)

Harmony er katten som knytter tette bånd, både til andre katter, men også til sine omsorgspersoner. I vårt lille oppdrett har Harmony nærmest fremstått som den rene sosial arbeideren. Hun er kontaktsøkende, omgjengelig og kosete. Sammen med arven fra Oliver lover nok dette godt for den kommende generasjonen unger. Oliver er jo nærmest en klippe med sitt lugne og avslappende vesen. Sammen kan de muligens skape herlige avkom. Om et par, tre uker kommer fasiten!

Les også:NO*Ojas Harmony er forelsket – og S*Tarjei’s Prince Emporio (Gustav) er sjarmert!