NO*Ojas Harmony har født sitt andre kull!

P1010654NO*Ojas Harmony har født sitt andre kull! Denne gangen var det i samarbeide med DK Hunehulen Hermes . Fødselen gikk greit. De tre første kom med jevne mellomrom, mens den siste drøyde ankomsten med et par timer.

Det ble en blå-, og tre viltfargede unger. Harmony har jo tidligere vist seg som en utrolig tålmodig mamma. Denne gangen bare beviser hun at inntrykket fra tidligere stemmer.

 

Harmony i full aktivitet.

P1010207Mens Ojas Harmony gikk unge-tung i århundrets varmeste sommer tid, måtte det tydeligvis et væromslag til for at hun skulle nedkomme. Mens torden rullet i bakgrunnen ble det også slik at ungene kom til verden. I tillegg må det nevnes at hun også faktisk var helt i rute med nedkomsten. Varmen har helt sikkert gjort det ekstra tungt å gå høygravid. Kan hende var dette derfor en ekstra herlig forløsning. Harmony er i alle fall i full aktivitet med å ivareta sine små!

 

Mor og datter.

P1010666
Det meste går etter naturens oppskrifter.

Ojas Harmony er datter av Nubi, som fødte for ca. tre uker siden. Således har både mor og datter unger noenlunde samtidig. Harmonys unger er også født med en god fødselsvekt, fra 111 til 125 gram, hvilket må sies være aldeles utmerket. Ungene ser ut til å virkelig være livskraftige og i likhet med sine slektninger finner de gladelig veien til ”melkesentralen”.

 

32 poter i galopp?

Ojas Harmony 23022016
Ojas Harmony som kattunge, februar 2016.

Enn så lenge er de ny-fødte, og i en periode handler dette om å padle seg i vei bortetter, lik pingviner på land. Men snart kommer nok tiden da bena bærer og kraften og skyvet blir sterkere, bedre og lengre. Da skal det nok bli ”halloi” i heimen. Tidligere har vi opplevd 16 poter som galopperer i vei. Denne gangen ser det ut til å kunne bli 32.

Nefer, Oliver og Ophelia, skal virkelig få et livlig selskap etter hvert som tiden skrider.