NO*Ch. Ojas Harmony har født sitt tredje kull. Nedkomsten skjedde på ettermiddagen/kvelden den 25 april 2019. Faren er S* Cat Claw’s Master-Piece. Ojas Harmony er ei vakker viltfarget jente pus og Master-Piece (aka Oliver) er en skjønn viltfarget hannkatt.

 

Harmony fødte fem unger.

Harmony fødte fem unger, men den ene så dessverre ut, til å ikke kunne leve opp.

Fire av ungene er aktive og livskraftige. Det er tre viltfargede og en blå. Den siste av kullet så imidlertid ut, til å ha skikkelig problemer. Vi vet faktisk ikke hva dette skyldes, men problemer så tidlig i livet er ikke et godt tegn. Vi håpet på det beste, men forberedte oss på det verste.

 

Fem små bankende hjerter har blitt til fire.

received_379524072774517
Det var desverre ikke liv laga.

Det var dessverre ikke liv laga for den ene. Vi valgte å la hun få slippe. Fem små bankende hjerter har dermed blitt til fire.

received_380087772591539
Det ble et kort liv for lille Snupp

Livet som oppdretter kan være tøft noen ganger. Det kan være avgjørelsen om liv eller død for noen avkom. Allikevel, avgjørelsen kan muligens spare katten for ytterlige lidelser. Den som ikke har livets rett, bør også få lov til å slippe ytterligere lidelser. I samarbeide med veterinær er vi rimelig trygge på at avgjørelsen var riktig.

 

Ojas Harmony har fortsatt fire unger.

Ojas Harmony har fortsatt fire unger å ivareta. Det ser virkelig ut til at det går greit. Ungene søker seg til mamma og melkesentralen. Livet kan være brutalt noen ganger. Men allikevel, slik er det. Harmony er en omsorgsfull og ivaretagende mamma, som virkelig steller godt for sine avkom. Det ser også ut til at hennes fire gjenværende unger nyter godt av det. Nå får hun også ro til å ivareta de fire.