NO*Ojas Harmony er forelsket – og S*Tarjeis’s Prince Emporio (Gustav) er sjarmert!

NO*Ojas Harmony er forelsket – og Tarjei’s S*Prince Emporio (Gustav) er sjarmert. Paret svermer rundt på kjøkkengulvet, det har de for så vidt alltid gjort. Men enn så lenge har det vært lek; nå er det tydeligvis alvor! Her trenges det mer enn seler og bånd for å holde de unge i sær.

 

Leken har blitt til en flørt.
Gustav + Harmony!

Leken har glidd over til noe annet. Dette annet, er helt klart en flørt! Gustav er veldig klar (ikke uvanlig), men vår Harmony er ikke riktig der enda. Allikevel, det er rørende å se, ungdomsvennene er i ferd med å utvikle noe mer!

 

Nå er de svært i gang!
Ojas Harmony.

NO*Ojas Harmony, er vår unge fruentimmer fra kullet NO* Nalea’s Alessa (aka Nubi) og S*Elvis. Harmony er søster til NO*Wild Temptation, og således en viltfarget hunnkatt. NO*Ojas Harmony er katten vi beholdt i fra Nubi’s første kull. Nå har hun kommet i forplantings-dyktig alder, og tydeligvis ønsker hun at dette skal skje med S*Prince Emporio (aka Gustav) fra Dalarne i Sverige. I alle fall er de svært i gang. Leken har blitt til noe mer!

 

Hormonene må stilles på vent.
Ojas Harmony + Gustav = svært gode venner.

Fra heftige favntak på kjøkkengulvet glir samværet over til avslappende samvær i kurvstolen. Dette er paret vi hele tiden har tenkt på, og som nå tydeligvis har funnet tonen. Enn så lenge må de unge allikevel vente litt. NO*Ojas Harmony skal på utstilling i Sverige til helgen. Således må nødvendigvis hormonene stilles på vent enda en stund.

 

Enn en stund får de dyrke samværet og varmen.

Enn en stund får de dyrke samværet og varmen fra hverandre. De sover sammen. De leker i hop. De slåss og de biter, de sparker og klorer. Men ut av det hele kommer tydeligvis et nytt kull med unger. Det er i alle fall inntrykket så langt.