Ojas Harmony fra ung til voksen. Det er historien om utviklingen fra Nubis første kull. Der føddes hun sammen med Ojas Wild Temptation, i et kull på to kattunger. Mamma var NO*Nalea’s Alessa, aka Nubi. Faren var S*Skimmerdals Elvis.

Harmony 8 uker, profil
Ojas Harmony som kattunge

Ojas Harmony, en voksen og herlig katt.

P1010509
Gustav og Harmony.

Ojas Harmony har siden vokst seg opp til en voksen og herlig katt. Lenge var hun oppdrettes sosialarbeider, som ivaretok de som liksom falt litt utenfor. Harmony fikk sitt livs kjærlighetssorg da Gustav dessverre ikke klarte livet lenger. Gustav og Harmony er vel det nærmeste vi har sett på en skikkelig stormforelskelse blant katter. Gustav var jo også en svært så spesiell katt. De to kunne skikkelig skapt et kjærlighets kull. Slik skulle det dessverre ikke gå.

 

Harmony har hatt flere kull.

Mamma Nubi og Harmony 24052016
Mamma Nubi og Ojas Harmony.

Ojas Harmony har siden hatt kull sammen med N*Ororinas Jondalar , og siden sammen med DK*Hunehulens Hermes. Kullet hun nå besørger er i samarbeide med vår egen hannkatt, S*Master-Piece, aka Oliver. Dette kullet ga fem unger, hvorav den ene dessverre ikke klarte seg. Allikevel de fire andre ungene lever i beste velgående og tydeligvis både vokser og utvikler seg fra dag til dag. Harmonys unger er virkelig i aktiv utvikling.

 

Ojas Harmony, en herlig katt.

27052016
Ojas harmony som ungkatt.

Ojas Harmony er en viltfarget abyssiner hunnkatt. Harmony har et herlig gemytt og er en flott katt som virkelig vet å ta vare på og beskytter sine små. Med sin vakre viltfargede pels, sin friske og sykdomsfrie utvikling samt sitt herlige og kontaktsøkende psyke fremstår hun virkelig som et prakteksemplar av en kattemamma. Harmony er samtidig datter av Nubi og dermed bærere av dilusjon. I dette kullet fødte hun også fire viltfargede og en blå abyssiner.

 

Katter er faktisk i utvikling lenge.

P1030577
Ojas Harmony, fra ung til voksen.

Med tiden har Harmony utviklet sin skjønne viltfarge og i tillegg er det tydelig at hun får alt mere grønnere øyne. Denne utviklingen varer jo frem til en to til tre års alder. Det er derfor vanskelig å kunne si hva som er det endelige resultat. Katter er faktisk i utvikling lenge. Det er jo dette som er spennende å kunne følge med på.