Nettene med Nefer kan synes patetisk. Det er de ikke. Det er grenseløs kjærlighet. Det er hengivenhet og det er beskyttende omsorg. Det kunne vært nettene i hvit silke, men det er det ikke. Det er hete netter med en vakker blondine.

Nefer valgte meg.

Nefer elsker å være ute

Det er det for så vidt, men kanskje ikke på den måten du tror. Nefer er ei katt, jeg er hennes utvalgte. For det var faktisk slik det ble. Det var ikke jeg som valgte Nefer, men, det var faktisk omvendt, det var Nefer som valgte meg. Fra den dagen har vi vandret sammen.

 

Nefer, en herlig blond abyssiner.

Nefer kom til oss som en fôr katt. Fra dag 0 satte hun seg mellom mine bein. Der har hun forblitt. Nefer er en herlig blond abyssiner hunkatt. Hun har i utgangspunktet et deilig utseende, med en vakker tikking og en fantastisk kropp. (Neida, jeg snakker fortsatt om Nefer). Det er bare det at hun har denne lille rarieteten på sin hale. Det er faktisk ikke haleknekk, men det er noe. Dette er grunnen til at hun ikke blir satt i avl.

 

Nefer elsker det hun elsker.

Nefer lar seg ikke sjenere av halen. For henne var det viktigere ting å i vareta. Pappa!

P1010601

Nåja, det var kanskje ikke pappa, men allikevel matfar.

Nefer er i dag kastrert, allikevel er hun en vakker og aktiv katt. Båndene til hennes utvalgte er fortsatt intakt. Nefer sørger for at de forblir det! Her er det ikke spørsmål om å elske eller ikke. Det er bare å elske. Framfor alt å elske, det hun elsker.

 

Nefer er en sleiker!

Nefer27mai2016Nefer er en sleiker. Man må like det, eller ikke. Nefer sleiker ikke opp etter ryggen, men jeg er glad hver morgen jeg våkner med litt kjøtt på hånda. Det er de nattlige seansene som skaper dette regimet. Nefer er katten som må forvisse sin utkårede flere ganger i løpet av natten, at du er min. Når morgenen kommer, er jeg definitivt hennes, allikevel trøtt!