Nesten kattungenes første uke, – det kan synes som en veldig kort periode. Det er det kanskje også. Allikevel er tid noe relativt, alt etter hvordan man opplever det. For Harmonys unger vil en uke nærmest fortone seg som mesteparten av livet. Det er jo også bare nesten en uke siden de ble født.

 

Hver dag er betydningsfull.

P1010732Hver dag er betydningsfull når man er en liten nyfødt. Det gjelder faktisk også for kattunger. Derfor følger vi også nøye med på det vi kan følge med på, det vil si vekt og almenntilstand. Så langt må vi kunne si at det går over all forventning. Fra en fødselsvekt på over hundre gram på samtlige, viser det seg at de alle legger på seg i rekordtempo.

 

Mamma Harmony.

Mamma Harmony er en super-flink mamma. Hun føder, steller, mater og passer sine unger, som om hun aldri hadde gjort noe annet. Hun er mamma, jordmor, barnepleier og miljøterapeut. I tillegg er hun katt. Alt dette tas liksom utav intet, men med perfeksjon.P1010691 I tillegg må det sies at dette utføres, med en pliktoppfyllende oppmerksomhet, samtidig som hun er utrolig trygg og avslappet. Harmony lar oss faktisk håndtere de små uten noe videre advarsler. I blant tar hun seg også turen videre ut i huset for å sjekke hva som der foregår.

 

Fire gutter?

P1010734Fire gutter. Ja, det er faktisk hva vi enn så lenge har kommet frem til. To blå og to viltfargede. De to blå var de første og deretter, to vilt. Uansett, det er fire herlige unger som nok skal fylle heimen med galopper og spillopper, etter som tiden går. Vi har i friskt minne forrige kull som lagde julefesten til noe aldeles uforglemmelig. Det var de to brødrene Ojas Blue Rhapsody (aka Rappy) og Ojas Blue Horizon (aka Harry) som den gang sto for showet. Nå blir det 4 entertainere!

 

Et lovende kull – ta gjerne tidlig kontakt!

P1010719Det må være lov å kunne si at dette kullet kan virkelig se lovende ut. Hva den videre utvikling vil bringe gjenstår jo å se. Men om noen skulle være på utkikk etter en abyssiner hannkatt kan det muligens være smart å ta tidlig kontakt. Det er i utgangspunktet helt uforpliktende.

 

Kontaktperson: Liss Overgaard, tel:+4792257383.