Nefer i fokus , fra fødsel til voksen.

2uk4

 

Nefer er en voksen hunnkatt. Født i Mayas Pride sitt katteoppdrett. Hennes kull besto av to viltfargede brødre og så selvsagt Nefer, som en blondine i kullet. Nefer ble jo tidlig spesiell, nærmest derfor at hun var den eneste hunnkatt i dette kullet. Nefer har jo vist seg som en svært så selvsikker katt, allikevel, svært så varsom. Nefer er ikke katten du velger. Nei, Nefer er katten som velger deg!

nefer10uk2

 

Nefer er ikke noe du setter på vent.

(2)(N)Mayas Pride Nefer (9)

Nefer er heller ikke en du setter på vent. Nefer krever sitt, og tar det hun ikke får. Nefer er definitivt husfars katt. Det er gubben og katten. Båndet mellom disse virker nærmest uslitelig. Nefer er en skikkelig kosekatt. Hun elsker å bli stelt med, spesielt dersom det skjer med utvalgte personer. Nefer er en svært å solid katt, med et vakkert tannstell og en ganske så god helse.

 

En aldeles herlig katt.

Nefer har faktisk utviklet seg til en aldeles herlig katt. Det er dessverre så leit at vi valgte å sterilisere henne i en god alder. Nefer er katten som velger hvem hun vil omgås. Nefer fremstår som sunnheten selv. Allikevel vil historien videre kunne vise hva som faktisk vil kunne bli den videre utvikling.

 

Nefer er ei blondine.

P1010612

Nefer er ei blondine. Som sådan elsker hun oppmerksomhet. Det at dører blir åpnet, for henne, er nærmest en selvfølgelighet. Men, hun kan absolutt si i fra dersom det er noe som ikke faller i smak. Det være seg andre katters tilstedeværelse, eller om det ikke kommer tilstrekkelig kos og omsorg. Nefer kan definitivt fremstå med et bydende blikk. Allikevel, hun kan være det det mest innbydende , når det passer slikt.

 

Nefer er ei sleiker.

P1010427

Nefer er ei sleiker. Hun elsker å sleike de hun liker. Og, er hun først i gang så kan man bli rimelig hudløs. Når Nefer først er i gang, er det ingen grenser for hennes tilhørighet. Hun følger husfar tett, overalt i huset og utenfor. Skulle noe uventet skje, kommer hun som en pil, tilbake for å søke tilflukt hos sin utkårede.