Nefer – på catwalken! Legg merke til hvordan hun nyter omgivelsen og sniffer inn sin eksistens. Hun er for tilfellet ikledd i en beigefarget pels, noe hun vanligvis liker å fremstå i. Pelsen er et arvestykke fra hennes slekt. Her har hun i tillegg ikledd seg et halsbånd med kjede i moderne design.

 

Av en gammel aristokratisk slekt.
Nefer i matfatet.
Nefer tråkker i salaten.

Nefer er av en gammel aristokratisk slekt, opprinnelig fra sydligere strøk. Her viser hun hvordan man kan ernære seg på grønt regime, nærmere bestemt gress-salat. At hun trives med å leve i salaten, viser kun hvilken betydning dette har for henne. Grønt er skjønt!

 

Nefer på catwalken – En ekte abyssiner.
Nefer kan være bydende.
Nefer kan være myk.

Som en ekte abyssiner fremstår Nefer som et prakteksemplar med sine varierte uttrykk og temperamentsfulle fremstillinger. Hun er definitivt en katt med mange uttrykk. Fra det strenge granskende kan hun skifte til det myke, søkende og nærmest bekymringsløse uttrykk.

 

Nefer – en herlig katt.

Nefer er en herlig hunnkatt. Hun kan fremstå med et bydende blikk! Allikevel, hun er en slik følsom og kjærlig katt. En skikkelig svigermors drøm. Nefer kan være som en baby (uten smokk). Men hun kan også fremstå rimelig sær. I alle fall i matveien. Nefer er fortsatt mest opptatt av babymat! Hun liker definivt ikke bløtfor, men derimot tørrfor! Hennes vakre hvite smil er derfor sterkt preget av hennes sunne kosthold.

 

Nefer velger.
Nefer kan være som et barn.

Nefer er katten som kan ta livet av deg. Langsomt, men bestemt! Hun vet å sleike deg i seg. Sakte men omstendig. Nefer er ikke katten du velger. Derimot er Nefer katten som velger deg! Hun er så hengiven, kjærlig og kontaktsøkende at hun nærmest må fremstilles med ”vær varsom” plakat. Den hun så velger, – den gir hun ikke slipp på.