Champion, (N) Ojas Harmony venter kattunger!

Harmony 2017
Champion, (N) OJAS HARMONY venter kattunger!

Champion, (N) Ojas Harmony venter kattunger, rundt begynnelse av november. Det ble den hyggelige oppdagelsen ved hjemkomst fra utstillingshelgen i Sverige. I forkant av utstillingshelgen

P1010552
Jondalar erkjenner farskapet.

i Göteborg, ble trønderkatten N*Ororina’s Jondalar behørig hjemkjørt til sin bolig i Skåne, Sverige.

 

N*Ororina’s Jondalar erkjenner farskapet.

P1010543
Jondalar, en herlig hannkatt.

Jondalar viste seg å være en kjærlig god og herlig hannkatt fra Jerpstads oppdrett i Trøndelag. Nåværende eier er Torbjörn Sjögren i  Sverige, og katten er utplassert hos forvert i Skåne. Jondalar skulle vise seg å være mer enn et navn i fra huleboer tiden. Jondalar er en herlig, vakker, kontaktsøkende og sosial ung hannkatt. Det er tydelig at han kommer fra et ”møblert hjem”.

 

Jondalar var på besøk.

Jondalar var på besøk en tre ukers tid i begynnelsen av september 2017. Til en begynnelse var dette ikke en opplagt match. Men noe tyder på at de allikevel har fått det til. Det vi tror er faktum; er at Harmony pr. nå er gravid, og at den eneste kandidaten til farskap er Jondalar.

 

Harmony seiler opp som dronninga i hjemmet.

Harmony i hagen 2017Ojas Harmony tar det hele med ro, så langt, men viser alt tydeligere at ”noe er på gang”. Forholdet og dermed maktbalansen mellom henne og de andre kattene blir jo med dette rubbet. Det er noe ”de gamle” ikke ønsker, tydeligvis. Med kattunger vil det være Harmony som seiler opp som dronninga i hjemmet. Tydeligvis en posisjon som er vanskelig å gi i fra seg.

 

Det kan bli kattunger i alle farger.

Både Harmony og Jondalar er bærere av dilusjon, hvilket i sin tur betyr at her kan det komme kattunger i alle farger. I utgangspunktet er begge viltfarget, men det ligger dilusjonsgener i slekten på begge sider. Gemyttet er det i alle fall lite å si noe på. Harmony har jo hele livet nærmest fremstått som rene sosialarbeideren og har ivaretatt tidligere kattunger, selv om de ikke var hennes egne. Jondalar må vel også sies å være en skikkelig herlig kosekatt.

 

Nedkomsten er beregnet til å kunne være rundt 1. November 2017.