Når villdyret våkner. Nei, Nubi har ikke blitt et villdyr! Hun er fortsatt en kjærlig, god og kosete katt. Men, allikevel har det skjedd en forandring. Nubi er drektig Denne gangen i samarbeide med vår elskede hannkatt, Oliver.

_05B2365
Når villdyret våkner

 

Herlig med små abyssinere i huset.

_05B2241
Nubi, en vakker blå abyssiner.

Dersom dette går veien, vil det kunne bli Nubis fjerde kull. Det vil bli spennende å skulle følge denne utviklingen videre. Nubi synes å stortrives med å være drektig. Dette til tross for at hun blir lett, både grinete og utilpass, i alle fall i den tidlige tiden i et svangerskap. Den forventede nedkomsten vil kunne være ca. medio januar. Det vil bli herlig med små abyssinere i huset, igjen!

 

Nubi + Oliver = sant!

P1020422
S*Catclaws Master-Piece, aka Oliver.

Nubi, eller som hun heter rent offisielt, N* Nalea’s Alessa, er jo fra før Grand International Champion. Den blivende faderen er Oliver, eller som han heter på riktig: S*Catclaws Master-Piece. Opprinnelig fra Stockholm, Sverige. Oliver er en fantastisk godlynt, stor og vakker viltfarget hannkatt. Hva de to vil kunne skape sammen blir et stort eventyr frem til midten av januar. Da vil svaret kunne komme, i form av fødselen. Nubi + Oliver= sant!

 

Nubi er en kjærlig mamma.

_05B2316
Nubi, en fantastisk mamma

Nubi har tidligere vist seg som en fantastisk mamma, som både føder lett, og følger opp oppdragelsen og tilpasningen av sine avkom. Vi håper og tror at dette også vil kunne være malen denne gangen. Nubi stortrives med å vente kattunger og er en pliktoppfyllende, kjærlig og ivaretagende kattemamma.

 

 

Nubi er en herlig blå abyssiner.

Oliver visning 2018
Oliver er en vakker viltfarget guttepus.

Nubi er en herlig blå abyssiner og Oliver er en vakker viltfarget guttepus. I dette kullet kan vi derfor muligens forvente både viltfargede og blå kattunger. Å kunne være tilstede ved disse fødslene er både spennende og fantastisk. Fra Nubis side har det nærmest vært et krav om tilstedeværelse når stunden nærmer seg. Da kommer hun og forteller at nå er tiden kommet!