Når man elsker katter, er vanligvis et uttrykk for at man liker å leve, samt omgås med katter. Andre igjen mener med dette at man liker katter til middag. Spesielt i Østen er man glad i å grille både hunder og katter, samt andre dyr til middag.

 

Levende dyr blir smittet fra oven.

P1030131

I praksis foregår dette på den måten at levende dyr sitter i bur, stablet opp på hverandre, på markedet. Den som skiter øverst, overfører ekskrementer til alle som måtte befinne seg under. Til slutt kommer det et menneske som kjøper dyret til middag.

Da er dyret allerede smittet med ting og tang fra de over.

 

Katter har en egenverdi.

Det vi mener med å elske katter, er faktisk å leve med de. Det handler om å holde katter Albystranda2015

som dyr man faktisk bryr seg om. Noen mennesker ser et frodig eik og tenker; herlig – det kan bli mange vedkubber. Andre ser en deilig okse og tenker; – hvilken herlig biff. Alt man ser er ikke nødvendigvis til personlig gevinst. Katter har faktisk en egenverdi i seg selv.

 

Kattunger er ikke broilere.

P1030803

Kattunger er heller ikke broilere, dersom noen skulle tenke så. Ønsker du deg en trofast følgesvenn, skal du kanskje satse på en katt. Den kan gi deg et trofast følge i kanskje 15 år. Vi tror ikke at du ser på den med et sultent blikk. Katten vil heller at du steller med den, og samtidig gir katten en trygg tilværelse.

 

Livet med katt

Er en utrolig skatt

Det er dialog med dyr

Som deg ikke skyr

 

Det er møter med…

Det du kanskje ikke ser

Som allikevel formidler

Om møter i en himmel

 

Det er evighet på jord

For de som hos deg bor

Hengivenhet og stell

Fra morgen og til kveld

 

Fra kattunger blir født

de myldrer rundt deg støtt

De knytter bånd, blir trofast

til slutt så blir de bofast.