Nå er det nesten…før det skjer.

 

P1010670
Nå er det nesten…før.

Ojas Harmony er veldig klar… for fødsel! De neste par dagene vil sannsynligvis bli veldig avklarende. Harmony er i alle fall veldig klar og høygravid. Enn så lenge holder hun det meste ”inna-bords”. Spenningen er stor!

 

Harmony er rimelig sprek.

Harmony har i det siste blitt rimelig god og rund. I sin graviditet er hun faktisk ganske så

P1010669
Harmony er rimelig sprek.

sprek, til tross for tilstanden. Harmony både hopper og spretter i tillegg løper hun ganske så friskt. Men så kommer det plutselig en hvilepause der hun ligger rett ut å bare puster og peser.

 

Mange katter føder merkelig nok på natten.

P1010672
Mange katter føder merkelig nok på natten.

Mange katter føder merkelig nok på natten, helst på morgensiden. Hvilken tid Harmony

skulle velge vet vi ikke, men det vil vi nok bli informert om, når tiden kommer. Her i huset er vi i alle fall i beredskap. Det er noe vi egentlig har vært i lengre tid. Kattungefødsler er alltid en stor hendelse som vi gjerne vil være med på. I tillegg er vår erfaring at våre katter gjerne vil søke deltakelse ved disse hendelser.

 

Det meste går etter naturens oppskrifter.

P1010651
Det meste går etter naturens oppskrifter.

Som regel går jo det meste etter naturens oppskrifter. Det er jo egentlig fantastisk at katte mammaen instinktivt vet hva hun må og skal gjøre når ungene plopper ut. Da steller og renser hun de små og legger seg vel til rette for diing og samkvem. Allikevel , ingen fødsler er like og alle har sine utfordringer.

 

Kattunger i juletreet.

Så blir det etter en stund kattunger i huset. Det er

P1010666
Det meste går etter naturens oppskrifter.

alltid like trivelig. De små krabatene stormer rundt og det er liv og kadans i hele heimen. Det å våkne opp til nyvåkne kattunger som har ladet opp og er klare for en ny dag, er noe som bare må oppleves. Når dette i tillegg kan kobles opp mot høytider som jul er jo bare herlig. Det blir nok kattunger i juletreet også denne julen.