Nubi&Harmony24052016Mamma Nubi og hennes datter Harmony koser seg på toppen av fødebingen, som nå har blitt et hylleskap. Kattene elsker å ligge på toppen. Der har de godt oversyn, trygghet og samtidig nærhet til det som måtte hende i hjemmet. Det er tydelig at våre katter ønsker dette overblikket, men samtidig nærheten til det som måtte skje. Harmony blir mer og mer lik sin mamma, Nubi. Hun er litt forsiktig, avventende, men samtidig kan hun også være rett så pågående og leken. Allikevel er det tydelig med slektskapet til sin pappa Skimmerdal’s Elvis. Harmony er etter vår mening, en god mix mellom begge sine opphav.

 

Eksteriørmessig er hun fortsatt i rivende utvikling. Hennes flotte viltfarge kommer alt tydeligere frem, med sin varme og gyldne Harmony24052016underfarge, og hennes fantastiske skinnende tikking over ryggen, med en sort stripe fra hode til hale. Øyenfargen går nå mot brun med en grønn ring nærmest pupillen. Hun har alle tegn på å få noen vakre og oppvakte øyne.

 

Nubi har gjort seg ferdig med oppdragelsen av sine to unger. Wild Temptation har forlatt hjemmet. Nå har mor og datter blitt gode venner som leker og koser sammen. Både Nubi og ”tante” Nefer lar ungjenta slippe til i både lek og ved matfatet. Tre ulike hunkatter som tydeligvis trives sammen, leker sammen og koser seg med hverandre. Aller best liker de å strekke seg ut på varmekablene på badet. Det er rørende å se den omtanken de har for hverandre.