Mamma Nubi gir alt på oppløpet. Hun har hatt sine kull. Hun har betjent sine unger. Hun har alltid stilt opp med fantastisk omsorg, selvutslettelse og kjærlighet. Allikevel, nå går det definitivt mot slutten. Ja, ikke for henne, men det er faktisk hennes siste kull, og hennes absolutt siste unge.

 

Ojas Victory er en herlig krabat.

P1040412
Victory er en herlig krabat.

Ojas Victory er en herlig krabat. En skjønn blå abyssiner guttepus. Han var den eneste overlevende fra sitt kull. Det satte tydeligvis ingen bremser på Victory. Han ville bare leve. Det klarte han svært godt. Victory har hatt en deilig utvikling. I dag, fremstår han som selve livskraften selv. Godt ivaretatt av sin mamma Nubi, samt sin søster Jazz.

 

 

To søsken fra ulike kull.

cropped-P1040374.jpg
Ojas Victory & Ojas Jazz.

Ojas Victory og Ojas Jazz er to søsken, men fra ulike kull. De har den samme moder og den samme fader. Allikevel er det noen måneders forskjell på de to. Det har ikke utgjort noen forskjell. De oppfører seg som søsken. De leker som søsken. De søker mamma som søsken. Selv om mamma er mamma har nok allikevel Jazz fungert som en reserve mamma. Det merkelige oppstår imidlertid når melkesentralen åpner.

 

Det er ganske utrolig.

P1040362

Det er ganske utrolig, men Ojas Jazz er fortsatt opptatt av mammas melk. Så etter at broder Victory har forsynt seg benytter Jazz anledningen til en dråpe eller to. Det er ganske så utrolig, men ikke minst utrolig at mamma Nubi stiller opp. Fordi, det gjør hun faktisk. Jazz er snart ett år gammel, mens Ojas Victory fortsatt er en kattunge.

 

Nubi gir tydeligvis alt på oppløpet.

P1040414

Det er Nubis siste kull. Victory er hennes siste unge. Her skal det tydeligvis ikke spares på noe. Nubi gir alt, inntil siste dråpe. Det er bare dager igjen til Victory reiser. Det vet imidlertid ikke Nubi eller Jazz. Men, man kan jo virkelig undre. Uansett, man må bare beundre Nubi for hennes innsats. Hun gir virkelig alt, også på oppløpet.