Mamma Nubi betjener flere generasjoner med unger. Nubis siste kull ble jo nærmest en katastrofe, med bare en unge, til slutt. Denne ene ungen var faktisk Victory, som selvklart fikk sitt navn for dette. På utsiden svirret lille Jazz rundt og lurte på hva som skjedde?

 

Mamma Nubi startet ganske så spontant.

Mamma Nubi, hadde jo en svært så traumatisk og dramatisk nedkomst. Det hele kulminerte med en levende unge av muligens fire. Til gjengjeld var denne ungen svært så livsvillig og livskraftig. Mamma Nubi kom tilbake til livet og startet ganske så spontant med å ivareta den lille. Den lille, skulle vise seg å være Victory! Han fikk all den næring han ønsket og dessuten all den oppmerksomhet som hjertet begjærer.

 

En herlig avløsning.

Jazz steller med Victory 27:8 2019
Ojas Jazz, steller for sin broder.

I tillegg til mammas oppmerksomhet fikk han også søster Jazz sin interesse. Søster Jazz ble tidlig oppmerksom på denne aktive krabaten. Det resulterte i et herlig søskenforhold, selv om alderen var ganske så ulik. De leker og slåss, de jakter og overrasker, de løper og angriper, de koser og de kurrer. Mamma Nubi har hele tiden overvåket det hele, men da lit mer fra avstand. Så lenge Nubi godtar atferden synes dette å kunne være en aktuell fremgang.

 

Jazz, en herlig sparringspartner.

Nubi&Victory september 2019

Jazz har på mange måter vært en slags reservemamma, eller en ”Mammy” om du vil. Victory har allikevel dratt stor nytte av søster Jazz. Hun har gitt ham en sparringspartner som han ellers ville ha hatt i egne søsken. Noen ganger løper Victory foran, noen ganger er det Jazz. Det blir i alle fall god trening for begge parter. I tillegg er det godkjent av mamma Nubi.

 

Ojas Jazz, ikke bare en assistent.

Jazz&Nubi30:92019
Ojas Jazz, ikke bare en assistent.

Ojas Jazz nøyer seg allikevel ikke bare å være en assistent i bakgrunnen. Hun benytter faktisk anledningen til å få seg en lite sup, med minner fra egen oppvekst fra mamma. Nubi lar hun få tilgang, og dermed er familie feiringen fullkommen.