Livet i heimen – Gutta er seks uker!

Livet i heimen går sin gang. Gutta har blitt seks uker – og det har blitt fart! Når anledningen byr seg og dørene åpnes, strømmer de ut over dørstokker og det som er. Det er tydeligvis fire friske gutter som elsker å utforske nye saker.

 

Nefer har kommet hjem.

Nefer har kommet hjem.

Nefer har kommet hjem etter seks uker på søk i Danmark. Sammen med katteslaven gikk hjemreisen igjennom førjulsstormen over Skagerak. Allikevel var Nefer storfornøyd med å være tilbake i kjente omgivelser. Nå er hun sjelden mer enn en meter bak slaven, samme hvor han går. Hennes opphold i Danmark ble nok ikke noen fruktbar opplevelse, kanskje fordi hun er så knyttet til hjemmet. Hun har i alle fall nesten ikke sluttet å male siden hun returnerte.

 

Harmony er ikke så fornøyd.

Harmony er ikke så fornøyd over Nefers hjemkomst. Nefer var jo ikke her når Harmony fødde. Tydeligvis oppfatter hun Nefer som noe

Ojas Romeo og Ojas Shadow.

fremmed, det til tross at de for seks/syv uker siden var bestevenner. Harmony blir som en brølende løve, dersom hun får anledningen. Deretter jager hun Nefer huset rundt; dette for å beskytte ungene. Løsningen er forskjellige avdelinger med ulike tilganger til fellesarealet.

 

Ungene er på vandring.

Ojas Shadow.
Ungene er på vandring.

Ungene er på vandring huset rundt. De bryr seg ikke om de voksnes konflikter, men tripper ivrig i vei om muligheten byr seg. Herlig sosiale blir de nesten overlykkelige dersom matmor eller matfar skulle være i sikte. Da søker de kontakt og går ikke av veien for å klatre opp et bukseben eller to. Om vi da legger oss ned blir vi nærmest renvasket av ungenes tunger.

 

Harmony er både bestemt og kjærlig.

Harmony er både bestemt og kjærlig i sin omgang med sine fire gutter. Hun kan helt klart sette grenser og frakte de etter nakkeskinnet inn på trygg avdeling, dersom hun synes, at nå har de gått for langt. Men når hun så setter de ned følges korreksjonen opp med omsorgsfull vasking og stell.