Livet er alltid på prøve. Livet er ikke for nybegynnere. Livet er en tilstand, som enten du vil eller ikke, bringer deg til slutten. Livet har en slutt. Dette til tross for at vi nesten har vent oss til at det det bare fortsetter. Vel, det er mulig at det gjør det. Det er i så fall utenfor vår styring.

 

Hvem styrer skjebnen?

Vi kaller det skjebnen. Så kan man faktisk lure på hva skjebnen er? Kan den egentlig styres? Hvem kontrollerer skjebnen? Er det å være forutsigbar det samme som å kunne se inni fremtiden?

P1040170

I så fall har vi mange forutsigbare folk i våre meteorologer. De forutser været hver dag. Noen foretrekker nok å si at kun spår været. Allikevel, deres spådommer stemmer litt for ofte til å kunne være tilfeldig. Vi tror ikke at meteorologer har synske evner. Visse saker her i verden styres faktisk av livets lover.

 

Været påvirker våre katter!

Oliver på stubben 24 mai 2018
Ute jakter Oliver insekter og annet fly-fly.

Dette gjelder ikke kun mennesker, men faktisk også dyrene rundt oss. Kattene er jo veldig varsomme for værendringer, spesielt kanskje trykkendringer. Er det tyngre vær, ja så sover de faktisk mer. Er det høytrykk og sol, – ja så avspeiler også dette seg i deres aktivitet. Sol og varme gjør faktisk noe med våre katter!

 

Ingen skal leve for evig!

P1000934

Ingen skal leve for evig, heldigvis. Den daglige kamp for mat og overlevelse er nok for de fleste. Allikevel, mennesket har nærmest alltid hatt husdyr. Noen til nytte, andre nærmest til kos. Katter har vel vært nærmest til begge deler. Kattene holdt mus og rotter unna. Samtidig kunne de være ganske så hengivende mot sine eiere. Livet er alltid på prøve. Det gjelder for rotter og mus, allikevel gjelder det samme for katter og mennesker. Evigheten er ikke i denne verden.