Lille Nubbe, uten gubbe! Det er bare en uke igjen. Så vil hun kunne være travelt opptatt med sitt andre ungekull. Enn så lenge har hun ungene innabords. Det blir helt sikkert forandring etter forløsningen. Allerede nå skvetter melken rundt i kring.

 

Hva skjer egentlig?

Hva skjer egentlig i en katts hjerne når det hele nærmer seg. Nubi sitter der, buktung og preget av sin situasjon. Mange ganger har vi sett henne sitte å titte ut av vinduet. Hva tenker hun? Hvilke tanker gjør hun seg? Finnes det minner fra tidligere kull som demrer? Eller hun opptatt av hvordan hun skal kunne ernære sine blivende små? Kanskje hun drømmer om tidligere tider, den gang hun var fri og frank? Eller lurer hun på mulige støtteordninger?

 

Stakkars Nubi, uten gubbe.

Stakkars Nubi, tenker vi. Lille Nubbe, uten gubbe! Men i dyreverden er faktisk ting annerledes. Det finnes intet katteNAV. Det er ingen bidragsfogd, eller andre støtteordninger. (Ja, bortsett fra katteslaven, da.) Naturen er så sinnrikt anlagt at man der må kunne klare seg selv! Så er man også der konstruert for å kunne klare det. Og som regel går det veien. (Noen ganger med litt assistanse fra slaven)

 

Kattemamma, en fantstisk konstruksjon.

Kattemamma er en fantastisk konstruksjon, fullstendig i stand til å kunne ta seg av sine avkom. Vi har sett det tidligere og kommer trolig til å se det igjen; hvordan kattemammaen er mamma, oppdrager og foringsinstrument for sine avkom, men samtidig klarer av balansekunsten å leve sitt eget liv, uten at det belastes ungene. Det er heller ingen synlig forbannelse over at faren ikke deltar. Nei, dette er hun i stand til selv!!! Vedrørende graviditeten er det tydelig at dette elsker hun, i alle fall, vår Nubi.

 

Spenning?

Spenningsmomentet (bortsett fra fødselen, da), vil være antallet unger, helse, farge utseende og gemytt. Faren er Mandela af Khartoum, eier  Kjell Johannesen. Følg med dette kan bli spennende!!! Mandela er en ”stooor”, viltfarget hannkatt. Nubi er en liten blå abyssiner.