Våre to blå brødre, Ojas Blue Horizon og Ojas Blue Rhapsody er i full vigør. Dagene går til lek og trening, soving og eting. De begynner virkelig å bli store kattunger. Heldigvis har de selskap av hverandre, noe de virkelig utnytter fullt ut. Introduksjonen til de voksne kattene har godt smertefritt. Alle er med på å ta hånd om sosialisering og trening av de små gutta. Mamma Nubi er også rimelig avslappet på kollektiv tanken, selv om hun følger utviklingen nøye.

Brødrene elsker å leke i tunnelen. Der kan de jakte og leke, samt å få både trening og utfoldelse for både kropp og sinn. Det ser virkelig ut til at de utvikles i godt tempo. Samværet med andre katter og andre mennesker, inklusive småbarn, ser ut til å kunne utvikle deres toleranse for miljøet de lever i. I tillegg er de også introdusert for både kjøkkenmaskiner og støvsuger. det kan være viktig for innekatter.

Leken går i heftige former, i blant. Tantene kan være noe voldsomme ved anledninger, men det ser absolutt ut til at de små klarer å takle det hele. Blir det for mye har de funnet sine tilfluktsteder der de kan beskytte seg. Da må de store bare vente til ungdommen velger å komme frem.