Kunsten å innta en kurvstol.

 

P1010991 2
Kunsten å innta en kurvstol.

Kunsten å innta en kurvstol er noe kattungene virkelig elsker. Kurvstolen er jo slik en passende klatrevegg for de små. Med en passende ribbe flettet vegg, til forveksling lik et klatrestativ, der man lett kan ta seg opp, for så å nyte utsikten på toppen. I

P1020013
Ojas Blue Sky sikler på en aftenkjole.

tillegg har jo kurvstolen også en innerside. Det kan være spennende. Det blir jo liksom en helt egen liten hule der man så kan boltre seg fritt. Riktignok går ungenes klatreiver ganske hardt ut over møblementet, men god trening for små kropper; – det er det. I tillegg er jo kurvstolen god å hvile i.

 

Å klatre i aftenkjolen.

Med kvalitetsbevisste små kattunger i huset, kan det lett gå ut over både det ene og det

P1010978
Poenget med klatrestativ.

andre. En sak er god sosialisering, når ungene søker nærkontakt med sine omsorgspersoner. Allikevel, når de små begynner å klatre opp over buksebein, strømpebukser, aftenkjoler (helst i silke), eller de begynner å skjønne gleden med gardiner, – det er da man fatter poenget med klatrestativer og kloreposter.

 

Klatrestativ er et ”must”.

P1010981Klatrestativ er et ”must” for en katteeier; dersom man ikke ønsker å skifte ut det øvrige møblementet straks. Å la kattene påvirke hurtigheten av utskiftingen kan være et enkelt triks, dersom man trenger påskudd for shopping. Ønsker man derimot å bevare innredningen mest mulig originalt, kan det være smart med noen kloreposter og/eller klatrestativer.

 

Katte-”peeling” er effektivt!

Man kan også gi katten fri tilgang til egenP1010972 kropp. Det vil sannsynligvis resultere i et slags ”peeling” arrangement du aldri tidligere har erfart. Muligens trivelig for katten, allikevel tør vi påstå at det ikke vil bli like trivelig for deg. Katter elsker å ”pawe” med sine framlabber. Det er i grunnen det samme kattungene gjør for å stimulere melkeproduksjonen hos kattemamma. I det lange løp blir det allikevel for mye av det gode. I alle fall for katte eier. Med sine vasse klør kan du lett komme til å se ut som en overvaksinert indrefilet. Derfor er klo klipping viktig!

 

Klo klipping er viktig.

Snapchat-235251925Klo klipping er viktig. Når klørne blir for lange blir det farlig, for noen og enhver. Løsningen er å klippe klørne, med jevne mellomrom. Det kan skje ved bruk av en vanlig negleklipper. En holder og en annen klipper. Det er viktig å ikke treffe nerven, som synes som en mørk streng inne i kloen. Da kan det blø lite, men det er ikke farlig. Derimot kan det det gi litt aversjon mot å få klippet klørne, så dette bør unngås. Klipp bare litt om gangen! Ved jevnlig klipping vil dette kunne gå greit. Det er bedre å klippe ofte og lite enn sjelden og mye.