Kulda ute kan jo være en prøvelse

Nubi med hjemmestrikka pels!

Kulda ute kan jo være en prøvelse for noen og enhver. Det gjelder å kle seg godt, og gjerne med ull. Ull varmer jo selv om det blir fuktig. I tillegg har ulla gode egenskaper i form av selvrensing. For innekatter det helt klart kunne være en sterk prøvelse å skulle gå ut. Nubi gjør nesten desperate forsøk på å passere utedøra. I den grad hun får muligheten, varer det ikke lenge før hun vil inn igjen.

Vintertid er definitivt innetid.

Katten på spa?

Vintertid er definitivt innetid, i alle fall for våre katter. Da gjelder det å kunne kroe  seg foran peisen og med det nyte strålevarmen derfra. Peisvarme er faktisk noe de fleste katter synes å kunne sette pris på. Det synes nesten som et slags spa, for våre katter.

 

 

Når sola titter inn.

Det er allikevel nye tider når sola begynner å titte inn. Nye tider – både for mennesker og dyr. Med vårsola følger jo gjerne behovet for å vaske vinduer. For kattene innebærer sola herlig tilførsel av energi og varme. Noen ganger kan dette kunne resultere i en felles opplevelse. Abyssiner katter er jo nysgjerrige av natur og liker å kunne følge med på hva som foregår. En vindusvask kan være veldig spennende!

 

 

 

 

Å gå tur med sin egen skygge.

Å gå tur med sin egen skygge.

Men enn så lenge må vi kunne ha tålmodighet til å vente. Kulda utenfor setter klare begrensninger for det å kunne gå ut. Da kan det være bedre å trives inne. I denne koronatid er det også mange som må nøye seg med å gå tur med sin egen skygge. Det kan tydeligvis også kunne skje innen dørs. Da er det kan hende bedre å feire kulda på toppen av ildstedet?