Tre små kattunger søker nye omgivelser. For øvrig trenger de også kjærlige og omsorgsfulle personer rundt seg. Ungene er såkalte rasekatter, av abyssiner stammen. 

De ble født 3 juni 2012. Alle tre er viltfargede og hunkjønn. Enn så lenge trives de godt sammen med mamma Jazz. Allikevel har alt en ende og kattungene vil kunne være leveringsklare ved ca. 14 ukers alder. 

Tenker du på katt? Det bare å ta kontakt. Kontakt person for Ojas er Liss Overgaard. Ta gjerne kontakt, eller send noen ord via email.

Mamma Jazz.

Ojas Sahara
Mamma Jazz har vært en fantastisk mamma for de små, som hun fikk i samarbeide med katte pappa Edwin. Begge foreldrene er viltfarget, og det er også avkommet. Mamma Jazz har vekslet mellom kjernefamilie og storfamilie. Det vil si at hun hele tiden har kontroll på sine unger, samtidig som hun lar andre katter i oppdrettet komme på besøk, eller at hun tar seg turer ut i storfamilien.  Nå begynner ungene å orientere seg ut fra sitt kattunge rom og starter med å kunne ta hele huset i erfaring. Da vil også mamma Jazz begynne å slippe opp. Slik er jo livet!

 

 

 

 

Abyssiner katter er rimelig intelligente.

Ojas Harlem
Abyssiner katter er observante og lærenemme. Det er en av våre eldste katteraser, og de liker å kunne være med sine omsorgspersoner. Selv har vi gode erfaringer med å gå med kattene i sele og bånd, i luftegård, eller å kunne sitte i god stolen se på TV. Ja, kattene følger faktisk med, spesielt om det er naturprogrammer. De liker også godt å leke, med viftepinner, baller eller lekemus. Det forutsetter naturligvis at menneskene rundt dem er med på leken. Abyssiner katter behøver nok både kos og stimuli.

 

 

Et hjem uten katt, er bare et hus.

Ojas Summertime
Tenk å kunne få oppleve å komme hjem til en herlig velkomst med maling, kos og uforbeholden kjærlighet. Du kan bli møtt av et «hei», på kattespråk. Abyssiner katter er svært så opptatt av sine eiere. De følger med på hver minste bevegelse, og er nok ganske så gode på kropps språk. De er nok litt vanedyr, allikevel er det vi mennesker som ofte skaper rutinene. Med en abyssiner katt i huset, er man aldri alene. Katten vil kunne være din trofaste følgesvenn i mange år.