Ojas Autumn

Kattunger er herlige. De er høyt og lavt. De er nysgjerrige, og ønsker og undersøke saker og ting. Noen saker kan være ganske så så trygge for en liten katt. Allikevel er det andre saker som kan være farlige fordi katten ikke skjønner det. Juletreet er en så lenge kanskje trygt område?

Juleglede til besvær.

Blue Horizon i granaNoen ganger kan julepynten være til besvær. Flere av våre kjære juledekorasjoner er faktisk giftige for katten. Katter, og særskilt kattunger elsker jo å tygge, samt smake på det de finner. Det er faktisk ikke alt som er bra i disse juletider. Eksempel på dette kan være julestjerne f.eks. Mange liker nok å kunne pynte hjemmet med slike, men, de er nok ikke bra for katter. Juletreet er så langt relativt sikkert, om vi skal tro ekspertene. Kattungene elsker jo å kunne klatre rundt i denne busken. Så hvorfor ikke?

Bonus barnet!

No*Ojas Autumn

Allikevel er det ikke bare jula som er utfordrende med hensyn til giftige vekster. 

Ojas Jazz ble i høst stukket av veps. Det forårsaket en stor hevelse i hennes ene labb, men det var nok også årsaken til at hun aborterte noe senere. Autumn Miracle var på mange vis bonus barnet. Hun ble født mot alle odds. Et skikkelig høst mirakel.

Vel sosialisert!

Høstens mirakel i aksjon.

Allikevel, til all glede er hun i dag et levende og aktivt eksempel på en deilig abyssiner. Etter å ha blitt ernært og oppdratt av sin egen mamma, har hun nå tatt turen ut til den øvrige flokken. De har tatt i mot henne på en aldeles  herlig måte. Nå kravler hun både høyt og lavt, og samtidig er hun i en god interaksjon med de andre kattene. De både leker og utfordrer hverandre. Mamma Jazz følger nøye med, men tillater det meste.