Får de mat?
Blue Horizon i julegrana

Julen 2016 har fremfor alt vært kattungenes jul. Våre tre voksne hunnkatter og de to mindre kattungene har feiret jul. Helt siden julelukten begynte å sive inn i kriker og kroker; og spesielt etter at juletreet kom inn i stua har aktiviteten bare økt på. Jamrende hyl og utsultet hyling på kjøkkenet, – jeg mener, de får jo ikke mat ellers i året?

 

Fra juletre til jakt i Amazonas
Jakt i Amazonas
Naturprogram

Våre to blå brødre har, kanskje så forutsett, kost seg i juletreet med diverse turnøvelser fra gren til gren. Dette ble tydeligvis til så stor inspirasjon, at de nesten lå som tente lys deretter, for å følge et naturprogram på TV, fra jungellivet i Brasil. Men fiksjon, drømmer og virkelighet kan jo gå litt i surr for noen og hver.

Jakt på jaguar
Blue Harmony jager kolibrie

Blue Horizon kastet seg like godt ut i forvaltningen av regnskogen, når anledningen bød seg. Allikevel måtte han vende litt slukøret tilbake etter å ha forsøkt seg på både kolibrie og jaguar.

 

Flegmatisk legning
Blue Rhapsody

Blue Rhapsody er jo som bekjent av en litt mer avslappet og flegmatisk legning, så han fant seg godt til rette på en varm og deilig hard-disk der han kunne speke sin vakre kropp. I alle fall fikk han der ligge i fred for barnebarnets iherdige julefeiring, mens han (barnebarnet)

Blue Rhapsody slapper av

pakket opp et ti-talls biler som skjulte seg i julepakkene.

 

Pøs-munker som nøt sine måltider

Julens kalkun skulle vise seg å være en fulltreffer vedrørende kattemeny i julen. Både store og små spiste så det holdt. Det ble i alle fall ingen broderlig deling av jule-fuglen. Blue Horizon knurret iherdig når broderen Blue Rhapsody nærmet seg hans kjøttbit. Heldigvis var det nok til alle, og etter hvert lå de som ”pøs-munker” og koste seg med sine velfødde mager. Håper bare de ikke får ubehag av det hele. Men, snart er det tilbake til normalen, så det går vel greit!