Lørdag 25 februar 2023 var det kattevisning på Vestby Storsenter.  Adressen var nærmere, Pets dyrebutikk, som i samarbeide med Hills kattemat produsent hadde lagt til rette for et møte mellom katter og mennesker. Et riktig godt lavterskeltilbud, der folk flest vil kunne ha muligheten til å delta.

2000 dager.

Anledningen var å  kunne feire 2000 dager med service og kompetanse  på Vestby. Det må man kunne si ble gjort med stor deltakelse fra folk flest. Det strømmet på med folk, både store og små. Det var muligheten til å stifte bekjentskap med ulike katteraser, slik de fremstår i virkeligheten, som muligens trakk besøkende. Det ble et møte mellom katter og store, men også små.

Å kunne hilse på kattene.

Kaker og kaffe til alle.
Den ekstra gleden.

Et ekstra trekk nummer var nok også tilbud om gratis kaffe samt marsipankake , samt gode tilbud i butikken på dyreprodukter av ymse slag. Det hele ble et herlig møte torg mellom mennesker og husdyr. Mange var opptatt av å stifte bekjentskap med forskjellige katteraser. Allikevel var nok de fleste opptatt av å kunne hilse på kattene.

Ojas bidrag.

Et møte mellom katter og mennesker
Et møte mellom unger og katter.
Edwin i fri flyt med matmor.

Ojas abyssineroppdrett bidro med to abyssinerkatter, nemlig Ojas Jazz, en fire årig hunnkatt, og Coconilles Edwin, en 2 årig hannkatt. Begge er viltfargede abyssinerkatter. Begge kattene trakk mye oppmerksomhet, spesielt Ojas Jazz. Coconilles Edwin ble i så måte fokusert da matmor hentet han ut fra buret, i sele og bånd, og på den måten kunne vise han i fri flyt. For øvrig foredro Edwin å utvise sin majestet som en egyptisk sfinx liggende på en bekvemlig, blå myk pute.