Kattevisning i Fredrikstad 24 november 2018.

Så var det så dags igjen, det var kattevisning i Fredrikstad. En alltid velkommen anledning til å fremvise våre katter. Det ble en trivelig seanse med en del besøkende. Det P1030124hele skjedde dagen etter den svarte fredagen. Det ble kanskje ikke den dagen man hadde sett for seg. Men dagen etter den svarte fredagen, ble allikevel, ikke den svarte lørdagen man kunne tenkt seg.. Det var fortsatt mange besøkende som ville ta en titt på våre katter.

 

Den ser ut som en puma!

 

P1030131Det var flere som identifiserte aby katten Oliver som en puma. Allikevel en puma i miniformat!

Åhh, for en flott farge! Joda, viltfargede abyssinere kan absolutt minne om mini utgaver av pumaer. Faktisk sitter våre abyssiner katter her hjemme og ser, med interesse på natur programmer fra syd Amerika. Den syd Amerikanske pumaen er jo langt større og ganske så mye mektigere. Allikevel må man kunne si at våre abyssinere lever et langt mer komfortabelt liv enn pumaene i Amerika. Det å være en innekatt gir jo selv følgelig katten et langt mer komfortabelt liv enn å skulle være selvforsørgende i villmarken.

 

Oliver er et mesterstykke slik han fremstår.

 

P1030129
Oliver, et mesterstykke.

Master Piece (aka Oliver) er et mesterstykke slik han fremstår. Da han skulle i klede seg sin sele for dagens visning, måtte den ytterligere utvides, i forhold til tidligere fremstillinger. Oliver vokser, og er i ferd med å fremstå som en herlig, godlynt og vakker hannkatt. Oliver er en katt som nærmest kan vises for hvem som helst. Med sitt utrolige gode lynne og sin utrolige tålmodighet må han jo nærmest betraktes som den perfekte utstillings katt. Eller som hans opprinnelige navn lyder: MasterPiece!

 

Kattevisningen i regi av Royal Canin.

 

P1030126Det Royal Canin som står bak disse visningene. Og i den sammenheng deles det også ut prøver på fôr tilpasset ulike katter. Dette skjer da i samarbeide med dyrebutikker i distriktet. I denne sammenheng, Dyrebutikken i Fredrikstad. Det ble allikevel en vel så god anledning til å kunne skape interesse for våre katteraser.