Katteutstilling i Rakkestadhallen, Østfold

Oliver på dommerbordet
Oliver på dommerbordet.

Det var katteutstilling i Rakkestadhallen, Østfold. Utstillingen gikk over to dager, som vanlig, men vi rakk bare å delta på søndagen. Det var Olivers første utstilling, noe vi må kunne si at han tålte svært godt. S*Cat Claw´s Master Piece (aka Oliver) vokser seg stadig større og vakrere, noe som også skulle bli bekreftet i løpet av dagen. Det skal bli spennende å følge hans videre utvikling.

 

Oliver fant seg vel til rette.

Oliver fant seg vel til rette-kopi
Oliver fant seg vel til rette

I en alder av 8 måneder stilte han selvfølgelig i klassen for ungdyr, og ble naturlig nok også bedømt ut i fra dette. På hjemmefronten har han allerede i noen tid fattet interesse for katte damene i huset. Men det kunne se ut som han nok like gjerne kunne innynde seg hos damene ved dommerbordet. Det var i alle fall liten tvil om han fant seg vel til rette i møte med katte dommer Elin Hoffner.

 

Å leve med katter.

Å leve med katterOliver er jo også en hann katt med et utrolig godt lynne. Det kan jo komme svært godt med all den stund Oliver ser ut til å kunne bli en stor og kraftig abyssiner. Til det å skulle leve med katter og kanskje spesielt abyssinere hører med at det bør kunne være håndterbart. Det vil si at både kattene og eiere finner samlivsformer som er gode, kjærlige og utviklende. Når samspillet fungerer vil også samværet bli beriket. De fleste dager er jo hverdager. Det er da man skal leve sammen.

Se også: Oliver (aka S*Catclaws Master-Piece)

 

Borte bra, men hjemme best.

P1030114For Olivers del, denne helgen ble det bedømming til Exellent 1 og deretter nominert til Best in Show på ettermiddagen, der han dessverre måtte gi tapt. Et resultat vi må kunne si oss godt fornøyd med, spesielt siden dette også var Olivers første erfaring med det å være på utstilling. Selv om resultatet ble bra syntes nok Oliver at dagen ble litt lang. Men etter å ha møblert om litt i buret fant han allikevel roen. Vel hjemme var han snar om å legge seg på sin vante plass og nyte stillheten. Vi kan vel trygt si at borte er bra, men hjemme er best.