Det var sommer. Det var sol. Det var varmt.
Bedømmelse – spenning!

Katteutstilling – Forshaga, Värmland 2017. Det var sommer. Det var sol. Det var varmt. Og, det var utstilling! Forshaga katteutstilling, Karlstad, Sverige. ”Och vi var där”! Det ble en blandet helg, fylt med oppturer og nedturer. Slik utstillingslivet ofte er.

 

Til Forshaga, Värmland 2017 kom vi, og det hele var i gang!
Katteutstilling – Forshaga , Värmland 2017.

Som vanlig ble det tidlig start på dagen. Kattene startet nok det hele med blandede følelser, – etter gårsdagens kjøretur.- (Våre katter er ikke veldig glade i bilturer). Men, til Forshaga i Värmland kom vi, og det hele var i gang!

 

En utfyllende dialog med både katt og utstiller.

Lørdagen ble en vakker dag for Nubi, med både BIV og CAGCIB. Det må sies at

Dommer Fabio Brambilla og Nubi.
Nubi bedømmer dommeren, og dommeren bedømmer Nubi!

møtet med dommeren ble en positiv erfaring. Dommer Fabio Brambilla var helt klart på tilbuds siden og uttrykte en utfyllende dialog med både katt og utstiller.

 

En skikkelig kalddusj.

Ojas Harmony fikk en skikkelig kalddusj som start på denne utstillingen. Det ble hard konkurranse, og på tross av en rekke exellent- bedømninger, måtte hun se seg forbigått. Det hele endte med en Exellent 3.

 

En annen kropp med sitt eget hode!
Katteutstilling, Forshaga 2107.

Søndagen brakte nytt håp, om nye bedømminger! Dommer Glen Sjöbom bedømte Harmony, som igjen ble Exellent 3. Nubi måtte vente til dommer Helene Lis var klar. For Nubis del ble søndagen en nedtur. Ojas Nubi fikk beskjed om å komme tilbake med en annen kropp med sitt eget hode og hale!

 

Lisa Larsson og hennes pappa.
Lisa Larsson og hennes pappa i bakgrunnen.

Som et vakkert lyspunkt på søndagens program, dukket plutselig Lisa Larsson og hennes pappa opp. Lisa er eier av Ojas Harmonys halvbror, fra Nubis andre kull. Det ble som vanlig et hjertelig gjensyn og et svært så trevligt treff, selv om det dessverre ble altfor kort.

 

Gode møter med andre utstillere.

Hyggelig var også samværet med andre utstillere, spesielt aby-utstillere som faktisk denne gangen var samlet i samme gata. Utstillinger er jo en hendelse for både katt og mennesker. Det gir muligheten for å bringe utstillere sammen og å kunne høste erfaringer fra hverandre.

 

Utstillinger kan være anstrengende!
Utstillinger kan være anstrengende.

Selv om utstillinger kan være anstrengende (og noen ganger søvndyssende), oppstår det forunderlig nok et slags vakum om det går for lang tid uten å stille. Det er kanskje dette som er noe av drivkraften bakom katteutstillinger.