Katteutstilling er ofte lik biltur. Det er ikke alltid populært! Ikke alle katter liker lange turer i bil og bur. Mange liker ikke korte bilturer heller. Det beste, for noen, hadde vært å kunne være hjemme.

Allikevel, når man først er fremme ved reisemålet, noe som i første omgang muligens er et hotell, – ja, så kan det være ganske så spennende. Nye omgivelser, nye lukter og nye erfaringer.

En drøm i hvite skyer,

Tenk å kunne tasse rundt på vegg til vegg tepper, eller det å kunne boltre seg rundt i deilige senger, med rene laken og i tillegg kunne ha matmor og matfar helt for seg selv hele kvelden og natten. Det hele fremstår som et himmelrike for en katt. Da kan det være fristende å drømme seg bort på hvite skyer av sengetøy. Kattene hadde selvfølgelig sine katte doer tilgjengelig. Det i tillegg til mat og vann.

Edwin fant seg godt tilrette.

Edwin fant seg ganske så godt til rette på sengen med kongelige signaturer i bakgrunnen. Han hadde tydeligvis små problemer med å legge seg til rette i disse omgivelsene. Dermed strakte han seg ut som den hannkatt han er og bare inntok sine omgivelser. Susanna trippet litt mere rundt og sniffet inn hvor hun hadde havnet. Etter en stund falt også hun til ro med sin makker Edwin.

Lite visste de om at neste dag var utstilling og at dagen måtte tilbringes i bur.

 

Utstilling ble det.

Men utstilling ble det. Og dagen måtte tilbringes delvis i bur. Delvis, fordi dommerne også skulle ha sin tid, med katten på bordet. Dagen brakte flere gode bedømminger. Det er også det buret forteller om.