Kattene lever – i god balanse.

Kattene lever, det skulle da bare mangle. Vårt lille oppdrett er fullt av fem herlige katter. Man skulle kanskje kunne tro at dette ville innebære et skikkelig «Western show». Men, nei. Våre katter finner seg til rette. De eldre kattene har akseptert innflytterne, det hele går egentlig fantastisk bra.

Med lys i tunnelen.

Vinter på Albystranda

I disse korona-tider er man jo avgrenset i forhold til kontakter over landegrensene. Slik er det, og slik må det kanskje være. Det betyr at mulige koblinger med andre oppdrettere utenlands ikke er mulig, for tilfellet. Vi håper og tror at det likevel finnes et lys i tunnelen, og at når denne pandemien vil være tilbakelagt, vil vi kunne orientere oss mere imot de øvrige land.

Bringe slekte videre.

Vi har registrert oppmerksomhet fra både USA og England og Tyskland. Det er hyggelig. Tanken er jo at vårt oppdrett kan produsere kattunger som kan kunne være interresante for dere, der. Enn så lenge venter vi på at vår hannkatt skal kunne bli fertil, og faktisk kunne bringe slekten videre. Det er i så fall ventende mottakere.

Mørketida påvirker!

Jakt i Amazonas

Mørketida på virker, også våre dyr. Det er helt tydelig. Kunne man gått i hi, ja, så hadde man kan hende de hadde gjort akkurat det. Våre katter er så nære det kan gå an, på å gå i hi. I stedet så velger de å sove mer, samt å være mer stille og rolige. Når menneskene er stille og rolige, ja, så blir kattene det også. Plutselig blir de opptatt av nyhetene på TV. Og kanskje spesielt opptatt av natur programmer. De faller til ro der vi mennesker gjør det.