Ja, visst gjør det ondt når knopper brister, Ojas Jazz er i sluttfasen av sitt svangerskap. Det hele føles ganske så så tungt. Jazz er høygravid, og vi føler med henne. Nå går dagene, og nettene, med til å søke en lempelig plass for å føde. Jazz søker, og hun finner. Vi er temmelig sikre på, at når tiden er inne, vet hun hvor hun skal være.

Et herlig vesen!

Ojas Jazz er slikt et aldeles herlig vesen! Så sosial, så kjærlig og omtenksom. Hun vandrer fra den ene til den andre for å uttrykke sin hengivenhet og kjærlighet. Det skal bli spennende å følge med på hvordan hun vil oppdra sine unger. Kanskje kan vi få et eksempel på bortskjemte kattunger? Vi samboere, vi mennesker er i alle fall bortskjemte.

En forbindelse?

Jazz søker seg hen til matfars vell duftende brukte klær. Det er også hva hun har fått med seg i våre forslag til fødekasse. Til syvende og sist er det hele naturligvis Jazz eget valg. Hun har faktisk noen forslag å ta stilling til. Det vil hun ganske så sikkert også gjøre. Det å skulle få oppleve en slik forbindelse mellom dyr og menneske, er faktisk en stor gave. Ojas Jazz innehar faktisk denne egenskap. Hun blir på mange måter forbindelsen mellom katt og menneske. 

Ojas Jazz er i startfasen!

Ojas Jazz er i startfasen på et eventyrlig kapittel. Hun stadfester forbindelsen mellom dyr og menneske. Jazz forstår hva vi sier, Jazz kan fravike sine behov tilgode for sine samboere. Joda, Jazz er ei katt, allikevel, noen katter forstår mer enn det!