(Int. Champion), Nalea’s Alessa (aka Nubi) er tre år!

Nalea’s Alessa (aka Nubi) er tre år. Nubi er vår blå abyssiner jente, – som er Ojas

IMG-20150517-WA0046
Nubi, vår stolthet.

abyssiner oppdretts stolthet. Denne dagen er hun 3 år gammel.

 

Ung Nubi 2015Nubi har født fire vakre unger, tre gutter og en jente. De to førsteP1000888 var Ojas Wild Temptation samt Ojas Harmony, i samarbeide med S*Skimmerdals Elvis. Siden ble det Ojas Blue Horizon og Ojas Blue Rhapsody., i samarbeide med IC.DK Mandela af Khartoum. Pr. i dag er hun mormor til fire vakre gutter som hennes datter Ojas Harmony fødte like før jul.

 

Nubi – sart og følsom, men også tøff og sær.

Nubi er en merkelig blanding av sart og følsom, men kan også være tøff og streng. I tillegg kan hun bli svært så kosete og øm, men i blant kan hun faktisk også fremstå rimelig sær og regelrett grinete. Nubi er katten som liker seg aller best i enerom med sin matmor. Skulle andre plutselig dukke opp, er nok seansen over. Vedrørende barnebarna har hun etter hvert faktisk funnet sin rolle som bestemor. Blir det for mye trekker hun seg bare tilbake på øverste hylle for så å betrakte det hele lite grann fra oven.

 

Kattunge på tre år?

nubi 2015 kopiEksteriørmessig fremstår Nubi som en litt liten, yndig blå abyssiner. På diverse kattevisninger har hun gang på gang vist at hun har publikumstekke. Mange lurer da på om hun faktisk er en kattunge? Allikevel er hun pr. i dag faktisk tre år gammel og mormor, men sjarmen er høyst oppegående. Med sitt vakre hode, sin yndige figur og herlige blå tikking har hun fått mye oppmerksomhet og beundring.

 

Nubi kan være en skikkelig diva.

P1010399Nubi kan være en skikkelig diva. Spesielt om hun kan ha både matmor og matfar helt for seg selv, på et hotell og i tillegg kan synke hen i underbare myke dyner, liksom sveve på skyer, og bare være. Joda, hun elsker nok litt glamour! Nubi vet å nyte litt luksus.

 

Nubi er vår toppmodell og Internasjonal Champion!

Nubi har blitt Internasjonal Champion
Nubi har blitt Internasjonal Champion:

I utstilling sammenheng Har Nubi egentlig gjort det rett så bra. Nubi har blitt mer og mer fortrolig med utstillinger. Resultatene har heller ikke uteblitt. Hun har frem til nå oppnådd Internasjonal Champion og i tillegg er hun få steg unna Grand International Champion. Nubi er vår toppmodell, så langt.