Holoserica Ophelia.

P1020544
Holoserica Ophelia, en feminiv, yndig, grasiøs og herlig hunnkatt.

Holoserica Ophelia har så langt vist seg som en feminin, yndig, grasiøs og herlig hunnkatt. Etter å ha tilpasset seg og gjort seg trygg på omgivelsene og etter hvert de andre kattene, ser det virkelig ut som om hun fyller sin plass.

Med aksept og respekt fra de øvrige. Oliver og Ophelia ser virkelig ut til å ha funnet tonen. De springer og leker, de jakter og overfaller, de er med andre ord slik unge katter skal være.

 

Fra usikkerhet til aksept!

P1020546
Holoserica Ophelia, fra usikkerhet til aksept!

Ophelia var nok ganske så usikker til en begynnelse. Kanskje ikke så merkelig? Hun ble naturlig nok holdt adskilt fra de de andre kattene, til en begynnelse. Allikevel, det ble faktisk starten på en ganske så vellykket introduksjon. Ophelia og Oliver var de første som fikk kontakt. Etter hvert ser det faktisk ut som om ”tante Nefer” også har godtatt den nye.

 

Holoserica Ophelia og Oliver.

Ophelia og Oliver ser virkelig ut til å ha en deilig tid sammen. De jakter og de leker, de springer og de utforsker. For de gravide er dette en velkommen avlastning, og for Oliver er dette en sunn utvikling. Ophelia er på ingen måte underkastet, hun vet å si i fra, og kan absolutt sette grenser, noe som kan være på sin plass med Oliver, da han ganske så raskt kan fremstå som reneste ”tigergutt”.

Oliver som tigergutt
Oliver kan fremstå som reneste «tigergutt»

 

Ophelia er en import.

P1020535
Ophelia, en feminiv, yndig og grasiøs katt.

Ophelia er en import fra Litauen, og som sådan bringer hun ganske så nye gener inn i den norske abyssiner bestanden. Det kan selvfølgelig være på godt eller ondt. Vi håper jo selvfølgelig at det vil kunne være en berikelse og ikke et tilbakeslag. Med sine varme farger og sitt herlige lynne har vi tro på at hun kan fylle sin rolle i avls-sammenheng. Ophelia er en vakker, kjærlig og hengiven viltfarget abyssiner hunnkatt, som vi tror og håper kan komme til å få en stor etterslekt.