Harmonys unger – fem uker gamle.

Harmonys unger har blitt over fem uker gamle. Fra små hjelpeløse nyfødte har utviklingen gått med stormskritt. De fire søsknene har vokst seg til trygge og tillitsfulle kattunger. Det er tre viltfargede og en blå i dette kullet. Ungene er på ingen måte ferdig utviklet. Den prosessen vil nok vedvare, i alle fall frem til 2-3 års alder.

 

Herlige vektøkninger.

P1030785
Herlige vektøkninger.

Alle fire har herlige vektøkninger, og det ser ikke ut til at de har noen synlige plager. Tvert i mot er det faktisk et utrolig harmonisk kull. Ungene har for lengst begynt på fastere føde. Allikevel er det nok fortsatt godt å søke seg til mammas melk. Det betyr både kos og ernæring. Mamma Harmony er jo også en herlig pliktoppfyllende kattemamma, som vet å ivareta sine små. Selv om hun nå har begynt å ta seg små turer ut fra kattungerommet, blir det sjelden lange utflukten.

Se også: NO*Ch. Ojas Harmony har født!

 

Ungene nyter felleskapet.

P1030799
Ungene nyter felleskapet

Når mamma tar seg små turer ut, søker gjerne de små seg sammen i klynge. Det gir nok både trygghet og varme. Da kan det være godt å bare nyte felleskapet, samt en god anledning til å sove litt. Katter sover jo store deler av døgnet.

Når hvilepausen er unnagjort vekkes ungenes nysgjerrighet på nytt. Det er alltid noe å utforske. Å skulle man gå tom for ideer, kan man jo bare erte opp en av søsknene eller starte jakten på mammas hale.

Se også: Tre viltfargede og en blå!

 

Snart vil føderommet være for lite.

P1030781
Snart vil føderommet være for lite.

Snart vil føderommet være for lite. Allerede nå har ungene trangen til å vandre ut over dørstokken. Ganske så snart vil de kunne ta hele huset i bruk. Det er da man kan få oppleve at kavaleriet kommer. Når hele ungeflokken samstemt stormer gjennom huset skapes det en herlig atmosfære av liv og kadans. Da blir det også nye utfordringer for kattemamma, som nok fortsatt ønsker å ha kontroll.