Harmonys andre kull – fire uker.

P1020799
Harmonys andre kull – fire uker.

Harmonys andre kull har blitt fire uker gamle. Ungene er i rivende utvikling og gjør betydelige fremskritt, nesten fra dag til dag. Nå har de for alvor begynt å bevege seg rundt. Det er mye som skal undersøkes og det er mange små lemmer som skal trenes og beveges. Ennå er det mammas melk som gjelder, selv om de små også har begynt å smake på fastere føde.

 

Hele hurven i kurven.

P1020797
Hele hurven i kurven!

Her har vi hele hurven i kurven, selv om den blå ungen, Joy kom litt i bakgrunnen. I forgrunnen har vi to viltfargede gutter, nemlig Nanu og Gobi. Og sist men ikke minst en viltfarget jentepus med navnet Hope. Et lovende og vakkert kull, med en trofast og kjærlig mamma som vet å stelle godt med sine unger. Så ser de også ut til å være i god utvikling.

https://wp.me/p7jCPT-10b

Harmonys unger.

Bestemor er god å ha.

P1020801
Bestemor…

Bestemor Nubi kan være god å ha. Hun har stadig vært innom for å hilse på. I tillegg har hun faktisk også bistått med litt amming ved noen anledninger. Mamma Harmony har klart godtatt dette og ungene syntes tydelig også at dette var greit. Det ble jo også en avlastning for Harmony. Nubis ungekull er jo bare tre uker eldre, men de har også allerede begynt på fastere føde.

 

Sosialisering er opplevelse.

P1020802
Sosialisering er en opplevelse.

Nå er det ikke lenge til at dørene åpnes opp og at omgivelsene brettes ut for de små. Det blir nok en spennende reise for de. Som en del av sosialiseringen er det mye som skal oppleves og mange lyder og annet som de må venne seg til. Kattunger har godt av besøk av ulike mennesker og barn, samt andre katter. De må få erfare lyden av støvsugere og radioer, TV lyder og musikk, for å nevne noe. Sosialisering er å oppleve verden rundt seg og å kunne akseptere den.