Harmonys kattunger –tre uker gamle. De fire gutta trives, vokser og utvikles. Ørene begynner å reise seg, øyene er åpne og oppmerksomheten er stadig i utvikling. Gutta begynner å bli nysgjerrige på omgivelsene, og vil tydeligvis stadig utvikle territoriet.

 

Mormor Nubi er jevnlig innom og vasker og steller de små!

 

Gutta, tre uker.
Harmonys kattunger – tre uker.

Mormor Nubi er stadig innom og vasker og steller for de små. Mamma Harmony, er rimelig komfortabel med dette, og det hele ser ut til å kunne bli rene familie idyllen. De fire aktive gutta er nå i stadig bevegelse og har dermed fått litt større spillerom. Det har skjedd ved at fødekassa har blitt lagt ned slik at det har blitt større rom, men allikevel innenfor trygge rammer.

 

Det er det samme konseptet!

 

P1010793Det er det samme konseptet som Harmony selv vokste opp i, så vi tror hun er rimelig bekvem med forandringene. Det ser i alle fall ut til at det er akseptabelt. I samband med forandringen kom faktisk Harmony bærende på en lekemus til de små! Det lover jo godt.

Enn så lenge ligger gutta fortsatt i en klynge og søker varmen og tryggheten fra hverandre.

 

Flere henvendelser i forhold til kjøp!

 

P1010787Det har allerede vært flere henvendelser i forhold til kjøp av kattunger. Noen er allerede reserverte, men om det skulle være flere interessenter, – kan det være smart å ta kontakt allerede nå. Vi kan reservere kattunger mot et depostitum (som ikke tilbakebetales) som igjen avdras i kjøpesummen.

 

Hannkatter blir de beste!

 

P1010781
Hannkatter blir de beste

Hannkatter blir de beste. Om man ønsker en skikkelig kosekatt, så skal man gå for en kastrert hannkatt. Skulle man ønske å drive med avl, så er en rasekatt, med stamtavle og utstillingsresultater, en svært god løsning.

 

Våre kattunger er av god avstamming!

 

Våre kattunger er av god avstamming. Det vil si at de har sine gode stamtavler og dermed genetikk det er mulig å spore bakover. Dette kan være viktig, i forhold til videre avl og utvikling. Det ligger mye arbeid og penger i det å frembringe vakre, gode og sunne katter. Skulle det være av interesse å drive dette videre, vil valget av rasekatt kunne være avgjørende.