Harmonys fire viltre gutter er 10.

P1020102Harmonys fire viltre gutter er 10 uker. Ukene har stort sett gått som en vind. Gutta vokser, – både i omfang, men også i erfaring og opplevelser. Det er fire herlige, godlynte, sosiale og kontaktsøkende katte unger. Fortsatt er de to blå og to vilt-fargede. Man skulle tro at med fire gutter i kullet, så skulle det bli litt av en oppgave for den som sto for oppdragelsen, altså kattemamma. Harmony har vist seg oppgaven verdig. Jeg mener – en er en, men to er ti. Vel, – fire blir da ??

 

Ojas Harmony, et prakteksemplar av en kattemamma.

P1020064Ojas Harmony, et prakteksemplar av en kattemamma som utfører mamma rollen som om hun aldri skulle ha gjort noe annet. Nå har jo Harmony alltid vist sine omsorgsverdigheter, også langt føre hun selv ble mamma. Hun har i blant nesten fremstått som en slags ”katte sosionom”. Det har alltid vært Harmony som har tatt seg av de små eller de ”nye”.

 

Harmony rettleder og Harmony steller.

P1020078Harmony rettleder og Harmony steller; for, og med de små. Hun kan nok være bestemt, for så å dra en stakkar etter nakkeskinnet. Men med vel overstått reprimande, blir det vasking, kos og stell. Harmonys unger har en fantastisk mamma. Med en tålmodighet av en annen verden har hun så langt oppdratt sine fire fine gutter, slik at de har blitt de herlige katte personlighetene som de har blitt. Det er fire rett så like ungkatter, allikevel de har alle det litt spesielle som gjelder for akkurat han!

 

Tiden for lek og samvær er snart over.

P1010972-kopiTiden for lek og samvær er snart over, i alle fall med den sammensetningen vi har nå. Snart blir søsknene spredd for alle himmelstrøk. Og slik skal det også være. Det innebærer nye relasjoner, nye omgivelser og nye vennskap. Alt har sin tid. Allikevel tror vi at de første erfaringer fra ungenes oppvekst og miljø, vil kunne være grunnleggende for deres videre liv. Det er derfor vi i vårt oppdrett legger så mye vekt på livets første fase.