Susanna von Reich (N) sine unger. 

Det vi snakker om er tre deilige kattunger, med herlige farger og gode utsikter til en flott tikking. (Tikking er et flerfarget bånd på hvert hårstrå.) men om vi nå går videre fra eksteriøret, så må man kunne si at dette er katter med et fantastisk gemytt. Søsken kullet består av to gutter og en jente. Herresiden er vilt farget mens jenta er blå.

Foreldre med gode gener.

Katte mamma Susanna har også vist seg som en super mamma for sine små. Tålmodig, kjærlig, ivaretakende og omsorgsfull. Susanna er jo også en veldig harmonisk katt. Det smitter tydeligvis av seg, slik at hennes unger også ser ut til å være bærere av det samme genet.

Nå må det jo også sies at hun overhode ikke er den eneste som bringer frem sitt avkom. Kattungenes pappa er (SE) Habiba´s Prince of Lovely-Asta,   som også bringer vakre gener til avkommet. Allikevel er det jo slik i katte verden, at katte faren ikke bidrar stort i oppdragelsen eller oppfølgingen av sine avkom. Hans oppgave er nærmest å se til at det blir unger. Og det ble det i denne sammenheng.

Dette byttet er mitt! 

Nå er ungene høyt og lavt. De er med andre ord slik de skal være, aktive og nysgjerrige.Alt skal utforskes og det meste skal prøves. I tillegg skal det jaktes og fanges. Leke saker er derfor veldig populære, det gjelder å fange, men også å beholde byttet. Det blir dermed en utstrakt konkurranse mellom ungene i hvem som kan beholde hva! Byttet blir så holdt med vedvarende knurring, som en advarsel til et søsken, om at dette byttet er mitt. En utfordrer må derfor holde avstand.

Full fart eller pause.

Så er treningstimen over. Det er faktisk slik at enten er det full fres, eller også er det full samrøre med soving og søking til varme og nærhet. Ungene liker å ligge i en haug, for så i neste sekvens våkne opp til nye oppgaver og utfordringer. Leken er en trening for voksenlivet. Både det å søke felleskapet og det å kunne ta ansvar for eget liv og ernæring. Det er hele tiden full fart eller pause.