Nefer spiser kattegressSommeren kommer – tid for litt uteliv.

Når sommeren kommer, sola skinner og temperaturen er høy er det tid for litt hageliv. Det livet kan leves på mange måter, noe vi har full respekt for. Nefer, for eksempel liker å tråkke i salaten. det spiller ingen rolle om hvor mye anstrengelser som ligger bakom for å drive fram dette kattegresset. Hun setter seg resolutt opp i balja. Det er ikke det at hun hun ikke liker gress. Nefer elsker å kunne tygge på disse saftige grønne vekstene. Det er bare det at de tydeligvis smaker best om man også ligger oppe i salaten!

Å vandre rundt, – ta inn litt inntrykk og noen dufter.

Nubi på sin måte liker å vandre litt rundt, ta inn litt inntrykk og noen dufter, for så å observere  noen fly-fly som svirrer rundt. Sola skinner, det er varmt og godt. Sommer, sommer, sommer! det er jo litt skummelt med de humlene, men vi prøver å holde henne unna. Nubi elsker varmen, som mange abyssinere gjør. Hun legger seg ned på de oppvarmede steinene og bare er! Etter en tid vil hun selvsagt inn igjen. Det gjelder å holde katteslaven i form. Nubi er ikke så opptatt av gresset, men vil heller inn til matskåla.

Nubi nyter sommerdagen
Nubi nyter sommerdagen
Hvorfor har man katteslaver?

Når hun først har kommet inn, ja, så vil hun gjerne ut igjen. Jeg mener, hvorfor har man katte-slaver? Jaja, sommeren er kort, så hvorfor ikke nyte den til fulle? Nefer holder bare på med det der gresset, så da kan jeg like godt inspisere humlene! Nei-der var vist lina litt stram,-  nåja, det er vel noe annet å titte på? Eller som man sier, borte bra men hjemme best. Nei, jeg tror jeg vil inn igjen. Puuh! Denne varmen altså!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.