Gutta har blitt 11 uker.
Blue Horizon på kosefanget

Vi har overlevd både jul- og nyttårs feiring. Årsskiftet var som vanlig fylt med smell og raketter. De større kattene ble nok litt ville i øya og

urolige i kroppen rundt 24 slaget, og søkte beskyttelse under skap og sofa. Kattungene derimot satte seg faktisk godt til rette innenfor ruta, for å beskue fyrverkeriet, noe de også fikk god

Blue Rhapsody på harddisken

anledning til, med sprakende stjerner og dundrende bomber, fulgt av fargesprakende lysglimt som lyste opp langt inn i stua.

I stadig vekst.

Blue Horizon og Blue Rhapsody er i stadig vekst, – på alle områder. Det går unna på foret, men det skorter heller ikke på kontaktsøking, lek, jakt og kos. De er to ordentlige kjælegriser. Det synes nok mamma Nubi også. Hun gjør stadig forsøk på å frakte dem – etter nakkeskinnet, men gir også anledning til litt ekstra tilskudd via morsmelk. Og gutta er ikke større enn at de takker ja!

 

Trygge og tillitsfulle katter.
Blue Horizon på matmors fang

Eksteriørmessig må man kunne si at de er i strålende utvikling med sin champagne fargede bukpels og det som ser ut til å kunne bli en vakker mørk tikking over ryggen. Det er to trygge og tillitsfulle hannkatter som nok kan fremstå ganske like, men samtidig er det tydelig at det er to forskjellige individer som er i ferd med å utvikle sine egne personligheter.