Gustav virker bedre!

Gustav er absolutt bedre etter å ha startet på antibiotika. Blikket er mer mer våkent. Gustav er mer leken. Gustav har mer matlyst. Diaréen har roet seg noe. Vekten har begynt å øke. Gustav er kort sagt, – tilbake! Dette er fantastiske nyheter for oss, om det skulle holde seg slik! Vi har dessverre blitt litt reserverte i forhold til prognosene. Det går som kjent både opp og ned. Men allikevel, – Gustav virker bedre!

 

Gustav var i utgangspunktet tenkt som en ny hjørnesten i vårt lille oppdrett.

Det hadde kort sagt vært aldeles for tragisk å skulle miste en slik vakker katt. Forsvinner han forsvinner samtidig mange planer og drømmer som vi hadde , når han ble anskaffet. Det viktigste i denne sammenheng er allikevel Gustavs helse, hans velvære og livskvalitet. Vi mennesker må nok leve med våre eventuelle plager til siste slutt. Finnes det ikke håp for våre dyr, bør de kanskje få lov å slippe å plages. Heldigvis er vi ikke der nå. Vi lever med håpet om en frisk og rask Gustav tilbake i sin beste form.

 

Gustav på jakt, formen er stigende.
Vi er utrolig kjære i denne vakre lille hannkatten.

I tillegg er det slik at han fremstår med et slikt sjeldent, vakkert og utrolig sjarmerende lynne. Gustav har så langt ikke vist tegn til aggressivitet i det det hele tatt. Snarere er situasjonen den, at han finner seg i det meste, til vår store forundring. Gustav har så langt vist seg som en svært så tålmodig pasient. Vi tror han skjønner at det som skjer er tenkt som noe som er til hans eget beste.

 

Gustav fremstår normalt som en herlig abyssiner.

Gustav er en skikkelig svigermors- drøm! Det tør vi hevde etter et halvt år samliv. Gustav har hele tiden vist seg som en utrolig vel-sosialisert katt fra S*Tarjei’s oppdrett. Caro og hennes datter har her gjort en herlig innsats. Gustav fremstår som en fantastisk, spesiell abyssiner, en katt som virkelig fortjener en fremtid og etterkommere. Vi venter i stor spenning på å få se ham tilbake i full vigør!

 

Den store styrkeprøven.
Gustav virker bedre og jakter fluer.

Den store styrkeprøven blir sannsynligvis etter at antibiotika kuren er over og Gustav må gå for egen maskin. Vi krysser fingrene og håper på det beste. At matlysten er tilbake og at vekten igjen er i økning er gode tegn på at dette skal bli bra. I tillegg ser det generelt ut slik at Gustav har det bedre.