Gustav (Prince Emporio) vokser og utvikles til en herlig katt! Dagene går med til lek og kos. Triller ballen over gulvet er han førstemann, er det om å gjøre å male er det han som stiller i første linjen. Gustav er en godgutt! En fantastisk menneskekjær og godlynt katt. Enten er han full av energi og jakter på hva det skal være som suser over gulvet, eller så ligger han rett ut (eller i halvsirkel) og hviler ut.

 

Gustav – en viltfarget drøm.

Gustav er en viltfarget drøm av en abyssinerkatt. Full av spillopper og alltid moden for litt kos. Enn så lenge må han vente på sin første utstilling. Allikevel, den vil komme. I løpet av sommeren vil det trolig skje store endringer. Gustav vil gå over i pubertet og forhåpentligvis vil det kunne skje en forplantning med en av våre vakre hunnkatter.

 

Det beste med Gustav.

Det beste med vår Gustav er faktisk hans gode lynne. Han kan så langt, vandre fra den ene til den andre, og kose seg, høylytt. Det er som rene fossekallen, kværna går, Gustav maler og maler. Så tar han noen runder med sine baller og spiraler, – føre han slukner hen på en eller annen plass. Vel tilfreds og tilsynelatende lykkelig.

 

Gustav er en katt i rivende utvikling.

Gustav er en katt i rivende utvikling. Hver ny dag er et nytt eventyr, med nye erfaringer og nye opplevelser. Det er morsomt å få anledningen å følge hans utvikling. Fra å være en stakkars liten kattunge i nye omgivelser og med nye venninner, tar han sakte men sikkert hele arenaen, med halen stolt til værs og uten redsel. Han lar seg ikke avskrekke med hvesing fra våre øvrige hunnkatter. Gustav fortsetter med det han holder på med.

 

Gustav har sjarm.

Gustav er ikke kun en svigermors drøm, – han har også sjarmert matmor i senk. Det kan jo love godt for Gustav, men kan hende kan det bli en bekymring i forhold til godbiter og vekt. Så langt holder han lav profil og tilsvarende vekt. Bare tiden vil kunne vise hvilken vei det går. Matmor Liss er i alle fall totalt henfallen. Det kan være et godt tegn for fremtiden.