”Gress-enkemenn på byen”.

P1020047
Gutta ligger strødd på kurvstoler og stativer.

«Gress-enkemenn på byen». Etter en økt fylt med galopperende øvelser gjennom huset, med herlige små kamper om det meste, med kloring og biting, samt vasking og slikking og ømme kjærtegn, er det endelig tid for en hvil. Gutta ligger strødd på kurvstoler og

P1020052
Det prustes og det det peses, det drømmes og det sukkes.

stativer. Det hele kan faktisk minne om en gjeng ”gress-enkemenn”; vel hjemme etter en fuktig aften på byen. Det prustes og det det peses, det drømmes og det sukkes. Det er i det hele tatt en kort vei for kattunger fra full rulle til det nærmest hinsidige. Tydeligvis er det mye som skal bearbeides.

 

Melkesentralen er i ferd med å stenge.

P1020034
Melkesentralen er i ferd med å stenge.

Men etter en hvil er det dags for ny aktivitet.

P1020032
Det ble ingen «night-cap».

Denne gangen er det mamma Harmony som skal til pers. Det er tydeligvis tid for en liten «night-cap». Men Harmony er nok på hell med denne serveringen. Hennes fire herlige gutter har jo for lengst begynt på fastere føde, og de elsker det. Det er nok mest kosen med mamma som gjenstår. Allikevel, mamma Harmony begynner så smått å avvenne de små. Det er på tide å ete fastere føde. Melkesentralen er i ferd med å stenge!

Les også://https://www.ojas-abyssineroppdrett.com/aktivister-ved-melkesentralen/

 

Mestring er viktig, om man vil lykkes.

De fire brødrene er uansett i fullt vigør. Det lekes og det jaktes. Det trippes sidelengs, med oppblåste haler, og det løpes og det sprettes. En vakker kaskade av trommende poter som brer seg gjennom huset. Kavalleriet kommer! Det er leken, som faktisk er en trening til livet som voksenkatt. Samtidig gir det kjempegod trening for kattungenes fysikk og psyke. Mestring er viktig, om man vil lykkes! Her er det helt klart fire oppvoksende hannkatter som vil lykkes.

 

Juletrefesten er nesten avlyst.

Juletrefesten er nesten avlyst så langt. Merkelig nok har ingen av gutta oppdaget juletreet enda. Kanskje har de det bare så fint med seg selv og jakten på hverandre?

Derimot har gleden strålet over å kunne innta sofaen. Der har gutta virkelig funnet sin tumleplass. Gleden over å kunne dukke ned i puter og rekvisita har virkelig tatt de små. Der kan det kravles, der kan det jaktes, der er det bare skjønt!