Nubi er Grand International Champion

Nalea’s Alessa aka Nubi, Grand International Champion.

NO*Nalea’s Alessa, aka Nubi, er Grand International Champion. Tittelen ble tatt på Liraks internasjonale katteutstilling i Letohallen, lørdag 17 mars 2018. Dommer: Sabine Mösch fra Sveits.

 

Nubi er en vakker blå abyssiner.

Nubi er en vakker liten blå abbyssiner katt. Mange tror hun er en kattunge da hun faktisk er litt liten i størrelse. Vi sier derfor noen ganger at hun er en kattunge på tre år!

Allikevel, størrelsen til tross, dette er en katt som vet hva hun vil. Med andre ord en skikkelig abyssiner.

 

Nubis unger.

Nubi har så langt hatt to kull. Det første fikk hun med S*Skimmerdals Elvis. Resultatet ble den gang to viltfargede kattunger, en av hvert kjønn. Kull nummer to ble til i samarbeide med DK*Mandela af Khartoum. Da ble resultatet to blå hannkatter. Selv om det kan virke som at Nubi er sparsom med sine egg, blir i alle fall avkommet sunne friske og sterke unger.

 

God kjemi med dommeren.

 

P1020229 2
Nubi på dommerbordet.

Lørdagen tok hun altså tittel og ble Grand International Champion. Det var tydelig at kjemien med dommer Sabine Mösch fungerte godt. Nubi kan noen ganger være litt utilpass på dommerbordet, men dommeren klarte denne gangen på en utmerket måte å trygge henne slik at hun kunne fremstå som den herlige katten hun faktisk er. Resultatet ble også at hun i tillegg til tittel også ble nominert til Best In Show. I panelet måtte hun riktignok se seg slått av den som ble panel vinner, men tittelen var i boks.

P1020256
God kjemi med dommeren.

 

Nubi elsker hotell livet.

 

P1020294
Nubi elsker hotell livet.

Etter en lang dag i utstillings hallen var det godt å komme på hotellet for å hvile. Nubi elsker hotelllivet. Med nære 20 minus grader på utsiden var det nok også ekstra deilig å kunne synke hen i myke dyner, for der å kunne varme opp til en ny dag.

 

Søndag var det en ny konkurransedag. Da stilte også Nubi i ny klasse., etter opprykket dagen i forveien. Resultatet denne dagen ble Exellent 2. Allikevel må vi kunne si oss strålende fornøyd med helgens resultater.