Nubi er litt forvirret, – det er forvirringens tid!

 

P1030002
Nubi er forvirret!

Nubi er litt forvirret, fordi hennes egne unger forsvinner i tur og orden. Samtidig dukker det opp stadig nye unger; fra Harmonys kull. I takt med at Nubis unger forlater hjemmet har også dørene blitt åpnet, slik at Harmonys unger kommer ut i stua. Allikevel, Nubi var på mange måter til veis ende med sine små. Ungene til Harmony er jo også hennes barnebarn, så det hele virker å gå greit. Samtidig har hun jo fortsatt en av sine egne kattunger tilstede fortsatt. Vi tror det er viktig at ikke alle forlater flokken samtidig. Nå får Nubi muligheten til å områ seg og samtidig tilpasse seg de nye omgivelsene.

 

Å skulle ta farvel.

 

P1030028
Å skulle ta farvel, er ikke lett!

Som oppdretter er det alltid vemodig å skulle ta farvel. Disse små nøstene har jo vært en stor del av livet de siste ukene. Tromminga av poter, jaktlekene og deres herlige kurring og kontaktsøking. Ja, det har i det hele tatt vært et deilig samspill. Men, livet må gå videre. Hadde ikke vi splittet opp, så ville allikevel mamma Nubi skjøvet dem ut om en kort stund. Naturen kan være herlig, men naturen kan også være ubarmhjertig, slik sett!

 

Til trygge, gode og kjærlige hjem.

 

P1030015Det at vi kjenner, at ungene går til trygge, gode og kjærlige hjem, det gjør selvsagt overgangen lettere. Slik er det jo også når vi selv mottar en kattunge utenfra. Det går faktisk veldig kort tid føre katten og de nye eierne knytter gode bånd. Med trygghet og mat, vil samværet kunne utvikle seg. Katten vet hva den vil, men katten setter også stor pris på å bli stelt og ivaretatt. Med riktig stell får man faktisk en trofast venn for lang tid.

 

Storfamilien.

 

P1030033Storfamilien virker å gå greit. At noen av Nubis unger er borte synes, til en viss grad, å bli erstattet av at Harmonys unger nå for alvor inntar arenaen. Nubis barnebarn er jo egentlig fortrolig med Nubis tilstede værelse. De koser og de leker, både med hverandre og på tvers av kull tilhørighet. Så langt må man kunne si at overgangen har vært god for alle parter. Det er allikevel en viss sårhet i Nubi, hun savner nok sine egne. Helt sikkert vet hun også forskjellen på egne unger og Harmonys.