Fire brødre er fire uker!

P1010793
Fire brødre er fire uker.

Fire brødre er fire uker. Gutta til Ojas Harmony har blitt 4 uker. Det betyder friskhet og sunnhet, men også stadig større krav til spillerom og utforskning! Det er ikke lenger slik at livet består i kun å drikke melk fra opphavet, samt å sove. Nei, nå skal det utforskes! Fødebingen er ikke lenger stor nok. Undrer meg på hva jeg for å se, over de høye fjellene?.

 

De høye fjellene.

 

Ikaros, 4 uker
Ojas Ikaros, 4 uker.

De høye fjellene er i denne kontekst kantene på fødekassen. Gutta myldrer ut når de får anledningen. Glatte gulv og dørstokker er tydeligvis ingen hindring. Vil man, så vil man. Matmor har utstyrt de små med fargebånd for å kunne se forskjell på gutta. De er egentlig rett så like. Så nå gjenstår det å se deres ulike temperament og legning. Det vil troligvis være trekk som kommer alt mere til synes i de neste ukene.

 

Gutta har fått navn!

Gutta har fått navn, det er ikke lenger slik at de bare er

Ojas Shadow, 4 uker
Ojas Shadow, 4 uker.

fire brødre. De to blå har fått navnene Ojas Sky, og Ojas Shadow. Mens de viltfargede heter Ojas Ikaros og Ojas Romeo. Navnevalgene er til dels bestemt av oppdrettet, og til

Romeo, 4 uker
Ojas Romeo, 4 uker

dels fremkommet i samarbeid med fremtidige eiere. Navnet må være klart føre de blir chippet og chippingen må være avklart før man kan bestille stamtavle.

 

Ingen skal bli tatt fra sin mamma for tidlig.

Sky, 4 uker
Ojas Sky, 4 uker.

Gutta har nå, så smått, begynt å smake på fastere føde. Allikevel vil de i lengre tid være avhengig av næringa fra mamma Harmony, i tillegg til den nærhet og trygghet som dette skaper. I tillegg er den daglige lille kampen om den beste die plassen i seg selv en god trening for livets opphold. Det er mye som skal læres, men mamma Harmony er en oppofrende og pliktoppfyllende mamma som helt klart takler utfordringene. Det er svært gode grunner til at ingen kattunger skal bli tatt fra sin mamma for tidlig.

Enda er det mamma som «ruler».