Et herlig mester stykke.

Et herlig mester stykke har kommet til vårt lille oppdrett. Han er fra Stockholm, er viltfarget abyssiner og bærer navnet S*Cat Claw’s Master-Piece.

P102037017. Mai ble han overdratt til sin nye matmor og dagen derpå var de begge i skyene! Ja, det vil si bokstavelig forstått. En herlig flytur fra Stockholm til Oslo brakte han hjem til sine fremtidige omgivelser. Flykapteinen var raus nok til personlig å hente ham opp fra lasterommet og plasserte ham ved siden av matmor i kabinen. Deretter sov han tillitsfullt (katten altså) avslappet gjennom hele himmelsferden, ved siden av matmor og våknet ikke før tollen skulle ha sin del (ikke av katten men av eierens lommebok).

 

S*Cat-Claw’s Master-Piece blir til Oliver.

P1020367Master-Piece blir til Oliver, i alle fall her i huset. Det offisielle navnet vil riktignok bestå, men til daglig vil han nok lyde navnet Oliver her hos oss. Oliver viser seg også å være en rett så helstøpt katt, med andre ord et skikkelig mesterstykke, noe navnevalget også peker mot. Med sitt deilige balanserte gemytt, sine sosiale antenner og en vidunderlig selvrespekt og fryktløshet bærer han sin hale høyt til værs uten blygsel. Dette skapte jo respekt også hos våre hunkatter her hjemme. Oliver ble godtatt der og da!!! Det er tydelig at oppdrettet S*Cat Claw’s her har gjort en utmerket jobb med oppvekst og sosialisering. All honnør til Susanna.

 

 

 

Oliver er en institusjon i seg selv.

P1020372
Et herlig mesterstykke.

Det vil bli spennende å følge den videre utviklingen. Oliver er jo tydeligvis en institusjon i seg selv. Allikevel, hvordan vil dette kunne utvikle seg i samvirke med våre øvrige katter? Oliver bringer jo i alle fall nye gener inn i våre rekker. Det er noe som tydeligvis er sårt tiltrengt. Men som kjent, det er vanskelig å spå, spesielt om fremtiden!