Et barn er født. Det er julens budskap. Et nytt liv har begynt sin reise. Med det følger fortellingen om reisen. Julen handler om så mye. Det er generasjoners nedtegnelser og handlinger om hva man skulle erindre, og hva man skulle gjøre. Vintersolverv er fortellingen om at lyset kommer tilbake. Kristentradisjonen forteller det det samme. Det er lyset og livet som atter vender tilbake, etter høstens og kuldens avgjørende tilbaketrekninger.

 

Respekt for livet.

p1030221_hd.original

Respekt for livet er å forstå, at det livet man har tatt ansvar for er avhengig av dine handlinger. Det kan handle om mat og vann, men det kan allikevel handle om å ivareta den lille, skjerme for uønskede handlinger, kanskje måtte trå til med støtteforing, samt kos og stell. Livet krever som kjent mer en bare ernæring.

 

En herlig jul ønskes alle.

Nubis første kull

En herlig jul ønskes alle av våre aby-venner. Julen er en høytid hvor også våre firbente venner bør få delta. OK, det kan være anstrengende, allikevel det er vel vært å prøve. Kattene elsker å være en del av feiringen. Det vil de sikkert også kunne være.

En god jul, ønskes for alle våre abyvenner!

P1030151
Nefer koser seg med julekjerringa.

 

Hilsen Ojas abyssiner oppdrett!